ahmetsafa Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 44 31 Ekim 2022 #1 Arkadaşımla beraber oyun almayı düşünüyoruz aynı hesaba. Hikaye oyunu alacağız ikimizde Steam'i Offline'a alsak aynı anda oynayabilir miyiz?
Arkadaşımla beraber oyun almayı düşünüyoruz aynı hesaba. Hikaye oyunu alacağız ikimizde Steam'i Offline'a alsak aynı anda oynayabilir miyiz?
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 31 Ekim 2022 #2 ahmetsafa dedi: Arkadaşımla beraber oyun almayı düşünüyoruz aynı hesaba. Hikaye oyunu alacağız ikimizde Steam'i Offline'a alsak aynı anda oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... 2.kişilik oyunsa olurda Aile paylaşımında siz oynu oynamadıgınızda oynanabilir diyor hocam.
ahmetsafa dedi: Arkadaşımla beraber oyun almayı düşünüyoruz aynı hesaba. Hikaye oyunu alacağız ikimizde Steam'i Offline'a alsak aynı anda oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... 2.kişilik oyunsa olurda Aile paylaşımında siz oynu oynamadıgınızda oynanabilir diyor hocam.
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 ahmetsafa dedi: Arkadaşımla beraber oyun almayı düşünüyoruz aynı hesaba. Hikaye oyunu alacağız ikimizde Steam'i Offline'a alsak aynı anda oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Eskiden oluyordu ama şu an düzelip düzelmediğini bilmiyorum. Alın deneyin olmazsa iade edersiniz.
ahmetsafa dedi: Arkadaşımla beraber oyun almayı düşünüyoruz aynı hesaba. Hikaye oyunu alacağız ikimizde Steam'i Offline'a alsak aynı anda oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Eskiden oluyordu ama şu an düzelip düzelmediğini bilmiyorum. Alın deneyin olmazsa iade edersiniz.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2022 #4 Offline'da olur, online olmaz diye biliyorum.
4 485987 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 31 Ekim 2022 #5 Yeni konu açmak istemiyorum Konuyla alakalı olduğu için. Ben bir arkadaşımla beraber (yani multiplayer) oynamak istesem oynayabilir miyim (oyun EU4).
Yeni konu açmak istemiyorum Konuyla alakalı olduğu için. Ben bir arkadaşımla beraber (yani multiplayer) oynamak istesem oynayabilir miyim (oyun EU4).
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2022 #6 485987 dedi: Yeni konu açmak istemiyorum Konuyla alakalı olduğu için. Ben bir arkadaşımla beraber (yani multiplayer) oynamak istesem oynayabilir miyim (oyun EU4). Genişletmek için tıkla... Aile hesabından iki kişi mi kullanacak?
485987 dedi: Yeni konu açmak istemiyorum Konuyla alakalı olduğu için. Ben bir arkadaşımla beraber (yani multiplayer) oynamak istesem oynayabilir miyim (oyun EU4). Genişletmek için tıkla... Aile hesabından iki kişi mi kullanacak?
4 485987 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 31 Ekim 2022 #7 Longhorn dedi: Aile hesabından iki kişi mi kullanacak? Genişletmek için tıkla... Bir hesapta iki kişi oynayacağız.
Longhorn dedi: Aile hesabından iki kişi mi kullanacak? Genişletmek için tıkla... Bir hesapta iki kişi oynayacağız.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2022 #8 485987 dedi: Bir hesapta iki kişi oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Aynı anda giremezsiniz hocam.
485987 dedi: Bir hesapta iki kişi oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Aynı anda giremezsiniz hocam.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 31 Ekim 2022 #9 485987 dedi: Bir hesapta iki kişi oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam o Steam aile kurallarını okuyun ne demek istedgimizi anlarsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2022
485987 dedi: Bir hesapta iki kişi oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam o Steam aile kurallarını okuyun ne demek istedgimizi anlarsınız.