Steam'de alışveriş yaparken referans kodunu unutmak

9947

Kilopat
Biraz önce Mortal Kombat Komplete Edition oyunu satın almak istedim. Garanti bankasını seçip yolladım. Benim kartımda para kalmadığı için ablamın kartından aldım ona hesap bilgilerini yolladım referans kodunu da yaz diyemeden havaleyi yapmış. Not kısmına "Emre KAYTUKA Ödeme" olarak not düşmüş sadece. Acaba bir sorun olur mu? BoaCompra'ya mesaj atmama gerek var mı? Varsa tam olarak ne yazarsam sorun çıkmadan işlem gerçekleşir?

Arkadaşım sana ininal kartı tavsiye ediyorum. Hiç uğraşmana gerek yok. Ne başka bir siteye atıyor ne de yönlendiriyor. Kartı aldıktan sonra kontör yükler gibi gidip para yüklüyorsun sonra alışverişini yapıyorsun. Oyun anında hesabına ekleniyor.

@Silinen üye Bende İninal kart var fakat yükeltebilieceğim yerler uzak. O yüzden İş Bankası hesap kartıma parayı yüklüyorum. Sonra da İş Bankası yolu ile havale yapıyorum. Havale ücreti de çok düşük. 1-2 TL civarı oluyor. Dün akşam havale yaptım hala bekliyorum onaylanacak diye. :( Tahminimce onaylanmayacaktır. Para iadesi yapılacaktır.

@Silinen üye Bende İninal kart var fakat yükeltebilieceğim yerler uzak. O yüzden İş Bankası hesap kartıma parayı yüklüyorum. Sonra da İş Bankası yolu ile havale yapıyorum. Havale ücreti de çok düşük. 1-2 TL civarı oluyor. Dün akşam havale yaptım hala bekliyorum onaylanacak diye. :( Tahminimce onaylanmayacaktır. Para iadesi yapılacaktır.
Yükleyeceğim yerler uzak derken anlayamadım? Oturduğunuz yere yakın hiç mi Migros yada PTT bayisi yok? Ankara'da oturuyorsunuz sanırım başkentte olur iyice bakının etrafınıza. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı