Steam'de arkadaş ekle butonunu kaldırma

byBluee

Centipat
Çoğu profilde bu buton yok ve ben de kaldırmak istiyorum.

Ne yapmam lazım?

Anladığım kadarıyla arkadaş listenizden çıkarmak istiyorsunuz. Bunun için arkadaşınızın profiline girin oradaki "dahası" kısmına basın ve en altta "arkadaşlıktan çıkar" var. Yoksa başka bir cihazdan dene.

Dediğiniz özellik Steam'da yok ama arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz.

Tam bilmiyorum ama "başkaları arkadaşlık isteği atabilsin" gibi bir ibare var ise ayarlardan onu seç.

"Gizli" olması lazımdı, eğer onu seçerseniz profilinize arkadaşlık isteği gönderilmiyor diye hatırlıyorum. Yani eskiden öyle yapmıştım diye hatırlıyorum.

Arkadaşın sorduğu şey ile sizin anlattığınız şeyin alakası yok. Ya ben çok yanlış anladım ya da siz.
Çoğu profilde bu buton yok ve ben de kaldırmak istiyorum.

Ne yapmam lazım?
Sorunuza gelince steamden>profilimi görüntüle>gizlilik ayarları>profilim kısmını "gizli" olacak şekilde ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum.

Arkadaşlar bir profil gordum profili herkese açık ama arkadaş ekle butonu yok bazı hesapların profesyonel oyuncuların hesaplarında mesela arkadaş ekle butonu yok.

Arkadaşlar bir profil gordum profili herkese açık ama arkadaş ekle butonu yok bazı hesapların profesyonel oyuncuların hesaplarında mesela arkadaş ekle butonu yok.

Aynen şu an benim hesabım da öyle. Arkadaş ekleyecekti beni ama gözükmüyor arkadaş ekleme butonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…