Steam'de arkadaş ekle butonunu kaldırma

Anladığım kadarıyla arkadaş listenizden çıkarmak istiyorsunuz. Bunun için arkadaşınızın profiline girin oradaki "dahası" kısmına basın ve en altta "arkadaşlıktan çıkar" var. Yoksa başka bir cihazdan dene.

"Gizli" olması lazımdı, eğer onu seçerseniz profilinize arkadaşlık isteği gönderilmiyor diye hatırlıyorum. Yani eskiden öyle yapmıştım diye hatırlıyorum.

Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_8.png

Anladığım kadarıyla arkadaş listenizden çıkarmak istiyorsunuz. Bunun için arkadaşınızın profiline girin oradaki "dahası" kısmına basın ve en altta "arkadaşlıktan çıkar" var. Yoksa başka bir cihazdan dene.
Arkadaşın sorduğu şey ile sizin anlattığınız şeyin alakası yok. Ya ben çok yanlış anladım ya da siz.
Çoğu profilde bu buton yok ve ben de kaldırmak istiyorum.

Ne yapmam lazım?
Sorunuza gelince steamden>profilimi görüntüle>gizlilik ayarları>profilim kısmını "gizli" olacak şekilde ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum.

Arkadaşlar bir profil gordum profili herkese açık ama arkadaş ekle butonu yok bazı hesapların profesyonel oyuncuların hesaplarında mesela arkadaş ekle butonu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı