Steam'de arkadaşımızın pazarından eşya almak

254182

Hectopat
Merhaba, arkadaşım benden benim koyduğum özel bir fiyata bir şey alacak. Ama satıcı olarak benim ilanımı nasıl görüntüleyebilr? ( CS:GO değil)
Kısaca onda ki bakiyeyi bana aktarmaya calışyıoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşım benden benim koyduğum özel bir fiyata bir şey alacak. Ama satıcı olarak benim ilanımı nasıl görüntüleyebilr? ( CS:GO değil)
Kısaca onda ki bakiyeyi bana aktarmaya calışyıoruz.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam ürün siparişi oluşturabiliyorduk. Ürünün fiyatı 10$dan satışa başlıyor diyelim siz 11, 11$dan satışa koyup arkadaşınız da 11, 11$den sipariş oluşturursa sizin ürünüzü alabilir. Sadece fiyatı doğru belirleyin başka kişi bu fiyata koymaması lazım.

Arkadaşlar teşekkürler herkese çözdüm. DotA 2 ücretsiz bir oyun oradan 10 liralık bir item satın aldım onu pazara 300 liraya koydum arkadaşımda direk DotA 2 itemleri değişken ve global olmadığı için direk benim ilanımı görüntüleyip satın alabildi ilginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar teşekkürler herkese çözdüm. DotA 2 ücretsiz bir oyun oradan 10 liralık bir item satın aldım onu pazara 300 liraya koydum arkadaşımda direk DotA 2 itemleri değişken ve global olmadığı için direk benim ilanımı görüntüleyip satın alabildi ilginiz için teşekkürler.
10 liraya gerek yoktu kuruşluk itemler de vardı ama olsun. :D

@254182 Hocam özel olarak ilanınızı nasıl gördü steamda bende sadece genel olarak gözüküyo itemler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı