Y yasin ar Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Monitör Asus Merhaba, Steam'e girince monitör siyah ekran veriyor ve geri geliyor. Steam de video açılınca siyah ekran veriyor, aşağı kaldırınca siyah ekran veriyor. Bunun nedeni nedir acaba? Sadece Steam de böyle bir şey yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
Merhaba, Steam'e girince monitör siyah ekran veriyor ve geri geliyor. Steam de video açılınca siyah ekran veriyor, aşağı kaldırınca siyah ekran veriyor. Bunun nedeni nedir acaba? Sadece Steam de böyle bir şey yapıyor.
ION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 26 Mart 2023 #2 Tam ekran oyunlarda ALT-TAB yapınca da yapıyor mu ?
Y yasin ar Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 ION dedi: Tam ekran oyunlarda ALT-TAB yapınca da yapıyor mu ? Genişletmek için tıkla... şimdi denedim evet yapıyor
ION dedi: Tam ekran oyunlarda ALT-TAB yapınca da yapıyor mu ? Genişletmek için tıkla... şimdi denedim evet yapıyor
ION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 27 Mart 2023 #4 yasin ar dedi: şimdi denedim evet yapıyor Genişletmek için tıkla... Renk ayarlarınız 8 bit mi ? 10 bit mi ? 10 bit ayarladıysanız 8 bite çevirin. Sorun çözülecek.
yasin ar dedi: şimdi denedim evet yapıyor Genişletmek için tıkla... Renk ayarlarınız 8 bit mi ? 10 bit mi ? 10 bit ayarladıysanız 8 bite çevirin. Sorun çözülecek.
Y yasin ar Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #5 ION dedi: Renk ayarlarınız 8 bit mi? 10 bit mi? 10 bit ayarladıysanız 8 bite çevirin. Sorun çözülecek. Genişletmek için tıkla... Bit derinliği 8 yazıyor
ION dedi: Renk ayarlarınız 8 bit mi? 10 bit mi? 10 bit ayarladıysanız 8 bite çevirin. Sorun çözülecek. Genişletmek için tıkla... Bit derinliği 8 yazıyor