Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Steam'de 7 gün pazar banım var. Pazar banım olduğu halde takas ile ana hesabıma item atabilir miyim?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 Olmuyor diye biliyorum ben. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #3 Esdeath.xyz dedi: Olmuyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Atabiliyor muyum atamıyor muyum anlayamadım. Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Olmuyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Atabiliyor muyum atamıyor muyum anlayamadım.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 10 Nisan 2022 #4 Takas banınız olmadığı sürece takas yapabilirsiniz. Bu pazar banınızı etkilemez. Artı 0 Eksi
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 10 Nisan 2022 #5 Furkan78 dedi: Steam'de 7 gün pazar banım var. Pazar banım olduğu halde takas ile ana hesabıma item atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. OnlyNess dedi: Takas banınız olmadığı sürece takas yapabilirsiniz. Bu pazar banınızı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Furkan78 dedi: Steam'de 7 gün pazar banım var. Pazar banım olduğu halde takas ile ana hesabıma item atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. OnlyNess dedi: Takas banınız olmadığı sürece takas yapabilirsiniz. Bu pazar banınızı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum.
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #6 OnlyNess dedi: Takas banınız olmadığı sürece takas yapabilirsiniz. Bu pazar banınızı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Bende 5 dolar harcama vardı yan hesapta 4 dolar harcamıştım 1 dolar kalmıştı onu da harcadım o zaman takas banım olmuyor şu anda. Elweald dedi: Hayır olmuyor. Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Val ban yediysen o itemlerin gitmiştir demektir. Oyun farklı ben Steam takası diyorum. Elweald dedi: Hayır olmuyor. Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... yani oyun kartı takası Artı 0 Eksi
OnlyNess dedi: Takas banınız olmadığı sürece takas yapabilirsiniz. Bu pazar banınızı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Bende 5 dolar harcama vardı yan hesapta 4 dolar harcamıştım 1 dolar kalmıştı onu da harcadım o zaman takas banım olmuyor şu anda. Elweald dedi: Hayır olmuyor. Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Val ban yediysen o itemlerin gitmiştir demektir. Oyun farklı ben Steam takası diyorum. Elweald dedi: Hayır olmuyor. Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... yani oyun kartı takası
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 10 Nisan 2022 #7 Elweald dedi: Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Banlandığınız oyunun itemlerini satamazınız ve takaslayamazsınız zaten. Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Ben CS de ban yemiştim ama ögeleri takas yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Banlandığınız oyunun itemlerini satamazınız ve takaslayamazsınız zaten.
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #8 şimdi ben takas yaptığımda beklemeyemi alınır yoksa direk takas gerçekleşirmi ben onu anamadım bide yardımcı olan olsa Son düzenleme: 10 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
şimdi ben takas yaptığımda beklemeyemi alınır yoksa direk takas gerçekleşirmi ben onu anamadım bide yardımcı olan olsa