woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #1 Merhaba, ana hesabıma girmek için Steam Guard kullanıyorum. Ama sadece bu bilgisayarda guard kullanmama gibi bir ayar var mı? Veya bir bilgisayarda 2 hesap açma gibi.
Merhaba, ana hesabıma girmek için Steam Guard kullanıyorum. Ama sadece bu bilgisayarda guard kullanmama gibi bir ayar var mı? Veya bir bilgisayarda 2 hesap açma gibi.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.875 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Nisan 2021 #2 İstediğiniz kadar hesap açabilirsiniz
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #3 LEGEND.35 dedi: İstediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle değil Guard kullanmama yok mu bir bilgisayarda?
LEGEND.35 dedi: İstediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle değil Guard kullanmama yok mu bir bilgisayarda?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.875 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Nisan 2021 #4 Guardi mail yoluyla mı yoksa telefon numarası ile mi alıyorsunuz?
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #5 LEGEND.35 dedi: Guardi mail yoluyla mı yoksa telefon numarası ile mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon ile.
LEGEND.35 dedi: Guardi mail yoluyla mı yoksa telefon numarası ile mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon ile.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.875 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Nisan 2021 #6 woitx dedi: Telefon ile. Genişletmek için tıkla... Ayni telefon numarası ile 2 tane steam guardi alamazsınız farklı hesaplarda ama istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz
woitx dedi: Telefon ile. Genişletmek için tıkla... Ayni telefon numarası ile 2 tane steam guardi alamazsınız farklı hesaplarda ama istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz
Goreng Picopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #7 Aynı anda iki hesaba bağlanamazsın. Bilgisayarda yeni bir kullanıcı oluşturup oradan 2. hesabı kullanabilirsin.
Aynı anda iki hesaba bağlanamazsın. Bilgisayarda yeni bir kullanıcı oluşturup oradan 2. hesabı kullanabilirsin.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #8 Goreng dedi: Aynı anda iki hesaba bağlanamazsın. Bilgisayarda yeni bir kullanıcı oluşturup oradan 2. hesabı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bunu yapacaktım son çare.
Goreng dedi: Aynı anda iki hesaba bağlanamazsın. Bilgisayarda yeni bir kullanıcı oluşturup oradan 2. hesabı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bunu yapacaktım son çare.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2021 #9 LEGEND.35 dedi: Ayni telefon numarası ile 2 tane Steam Guard'i alamazsınız farklı hesaplarda ama istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aynı telefon numarası ile iki farklı hesap kullanıyorum. İkisinde de guard var.
LEGEND.35 dedi: Ayni telefon numarası ile 2 tane Steam Guard'i alamazsınız farklı hesaplarda ama istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aynı telefon numarası ile iki farklı hesap kullanıyorum. İkisinde de guard var.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.875 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Nisan 2021 #10 EnsarT57 dedi: Hocam ben aynı telefon numarası ile iki farklı hesap kullanıyorum. İkisinde de guard var. Genişletmek için tıkla... Kullanırsınız fakat bir hesabınız ban yerse öbür hesapta ban yiyebilir telefon numarası aynı olduğu için
EnsarT57 dedi: Hocam ben aynı telefon numarası ile iki farklı hesap kullanıyorum. İkisinde de guard var. Genişletmek için tıkla... Kullanırsınız fakat bir hesabınız ban yerse öbür hesapta ban yiyebilir telefon numarası aynı olduğu için