EyShad Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Öncelikle merhaba, Steam'den iRacing oyununu aldım fakat CD key göremiyorum. Normalde yönete tıklayınca gözükmesi gerekmiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2022
Öncelikle merhaba, Steam'den iRacing oyununu aldım fakat CD key göremiyorum. Normalde yönete tıklayınca gözükmesi gerekmiyor mu?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 31 Aralık 2022 #2 Baktığınız oyunda CD key olmayabilir.
EyShad Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #3 Heisenburger dedi: Baktığınız oyunda CD key olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç bir oyunda gözükmüyor
Heisenburger dedi: Baktığınız oyunda CD key olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç bir oyunda gözükmüyor
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 31 Aralık 2022 #4 Bende de çoğu oyunda görünmüyor, hesabınızda GTA 5 varsa onda dener misiniz onda yazıyor olması lazım.
Bende de çoğu oyunda görünmüyor, hesabınızda GTA 5 varsa onda dener misiniz onda yazıyor olması lazım.
EyShad Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #5 NerveoS dedi: Bende de çoğu oyunda görünmüyor, hesabınızda GTA 5 varsa onda dener misiniz onda yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... malesef yok
NerveoS dedi: Bende de çoğu oyunda görünmüyor, hesabınızda GTA 5 varsa onda dener misiniz onda yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... malesef yok
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 31 Aralık 2022 #6 EyShad dedi: Hiçbir oyunda gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Genelde eski oyunlarda oluyor zaten. Ayrıca siz CD key ile ne yapacaksınız? Son düzenleme: 31 Aralık 2022
EyShad dedi: Hiçbir oyunda gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Genelde eski oyunlarda oluyor zaten. Ayrıca siz CD key ile ne yapacaksınız?
EyShad Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #7 Sorunu düzelttim teşekkür ederim yine de Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2022
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.797 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 31 Aralık 2022 #8 EyShad dedi: Öncelikle merhaba, Steam'den iRacing oyununu aldım fakat CD key göremiyorum. Normalde yönete tıklayınca gözükmesi gerekmiyor mu? Eki Görüntüle 1618848 Genişletmek için tıkla... Destek bölümüne girip oyunu seçince görebilirsin. Heisenburger dedi: Genelde eski oyunlarda oluyor zaten. Ayrıca siz CD key ile ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Belki de oyunu etkinleştirmesi gereken bir yer var. iRacing de yarışlar internette açılıyor katılım sağlanıyor ondandır.
EyShad dedi: Öncelikle merhaba, Steam'den iRacing oyununu aldım fakat CD key göremiyorum. Normalde yönete tıklayınca gözükmesi gerekmiyor mu? Eki Görüntüle 1618848 Genişletmek için tıkla... Destek bölümüne girip oyunu seçince görebilirsin. Heisenburger dedi: Genelde eski oyunlarda oluyor zaten. Ayrıca siz CD key ile ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Belki de oyunu etkinleştirmesi gereken bir yer var. iRacing de yarışlar internette açılıyor katılım sağlanıyor ondandır.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 31 Aralık 2022 #9 EyShad dedi: Sorunu düzelttim teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiğinizi de yazın ihtiyacı olan arkadaşlara yardımı olur.
EyShad dedi: Sorunu düzelttim teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiğinizi de yazın ihtiyacı olan arkadaşlara yardımı olur.