Berkan Çoban34 Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Bu avatarı nasıl alabilirim? 10K puanlık paket aldım ama bunu vermiyormuş pakette. Okumadan aldım, bilen varsa yazsin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Bu avatarı nasıl alabilirim? 10K puanlık paket aldım ama bunu vermiyormuş pakette. Okumadan aldım, bilen varsa yazsin.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Steam desteğe ulaşıp yanlışlıkla satın aldığını söylersen puan iadesi yapabilirler. Bir ürün için yazmıştım iade ettiler.
Steam desteğe ulaşıp yanlışlıkla satın aldığını söylersen puan iadesi yapabilirler. Bir ürün için yazmıştım iade ettiler.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.543 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Haziran 2023 #3 Berkan Çoban34 dedi: Bu avatarı nasıl alabilirim? 10K puanlık paket aldım ama bunu vermiyormuş pakette. Okumadan aldım, bilen varsa yazsin. Eki Görüntüle 1832516 Genişletmek için tıkla... Hocam puanların iade edilemeyeceği yazıyordu ama siz bi desteğe yazıp şansınızı deneyin.
Berkan Çoban34 dedi: Bu avatarı nasıl alabilirim? 10K puanlık paket aldım ama bunu vermiyormuş pakette. Okumadan aldım, bilen varsa yazsin. Eki Görüntüle 1832516 Genişletmek için tıkla... Hocam puanların iade edilemeyeceği yazıyordu ama siz bi desteğe yazıp şansınızı deneyin.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 22 Haziran 2023 #4 CS:GO oyun profili ile alınıyor hocam bu. Büyük ihtimalle yanlış profil setini aldınız. İade olmayacağı belirtiyor alınırken ama iade aldığını söyleyenler var şansınızı deneyin isterseniz. Almanız gereken set bu:https://store.steampowered.com/points/shop/c/profilebundles/reward/121190
CS:GO oyun profili ile alınıyor hocam bu. Büyük ihtimalle yanlış profil setini aldınız. İade olmayacağı belirtiyor alınırken ama iade aldığını söyleyenler var şansınızı deneyin isterseniz. Almanız gereken set bu:https://store.steampowered.com/points/shop/c/profilebundles/reward/121190