Steam'de CS:GO kasası satıp 2 tane oyunu bedava aldım

Havadan para gelmiş daha ne olsun kârdasın elbette. Ama bekletseydin kasa fiyatları biraz daha artabilirdi.

Bunun garantisi yok maalesef. Geçen sene 1-2 tl eden ortalama 25-30 kasam vardı. Şimdi hepsini hesapladım 3000 TL'nin üstünde yapıyor birden farklı kasalar.
Kasa dropları düşürüldüğü için fiyatlar arttı. İleride ne olur bilinmez.
Kim bilebilirdi ki bu fiyatlara çıkacağını. Çok takma boşver. Crash Bandicoot sevdiğim bir seridir yalnız baştan söyleyim remake sürümü zordur

Kaliteli değerlendirmelere sahip oyunlar seçmişsiniz, özellikle Crash serisini eski sony tayfası pek sever.
Gökten inme parayla alınma detayı daha da cici tabi.
Bence iyi etmişsiniz.

Eskiden 5 kasa satıp Dual Beretta'ya en ucuz skini anca alabiliyorduk. Bence güzel.

Şimdi 2 tane daha kasa satttım ve SnowRunner aldım 36 TL'ye acaba hepsini iade edip oyunlarının başka bir oyun mu alsam diye düşünüyorum.

Havadan para gelmiş daha ne olsun kârdasın elbette. Ama bekletseydin kasa fiyatları biraz daha artabilirdi.

Ben ucuzdan veriyorum biraz çabuk satılsın diye.

Kaliteli değerlendirmelere sahip oyunlar seçmişsiniz, özellikle Crash serisini eski Sony tayfası pek sever.
Gökten inme parayla alınma detayı daha da cici tabii.
Bence iyi etmişsiniz.

Bende çok severim bu oyunu. bilerek isteyerek aldım SnowRunner yapıştırdım bugün de. İndirime gimiş 33 TL'lik kasa sattım 36 TL'ye geldi bana.

PS 5 DualShock var bende onun la oynayacağım oynarsam.

Cepten para çıkmıyorsa tabiki kardayız. Steam'dan bir kere cebimden para verip oyun aldım. CS kasa olayını hiç merak edip incelememiştim. Epey kasa birikmişti. Ne oluyor bu kasanın olayı deyince diğer 15 oyunu kasa satarak aldım. Şimdiki stratejim düşen 3-4 kasa satıp 1 kasa açmak.

Taktik iyiymiş.

Ya hocam borsa oynar gibi oynamıyorsanız kasalarla gayet iyi olmuş bence, bedava para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…