Steam'de cüzdan kodu ile hediye kartı aynı mıdır?

Sentinus0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi benim cüzdan kodu almam lazım ama elimde hediye kartı var. Bu cüzdan kodu yerine geçer mi?

Evet, yerine geçer. Fiziksel Steam hediye kartlarının üzerinde bulunan kodu girerek aynı cüzdan kodlarında olduğu gibi kullanılabilir.

Fiziksel değil geçer mi yine?
Steam üzerinden gönderdiğiniz dijital hediye kartlarında da aynı durum geçerli. Bir arkadaşınıza istediğiniz miktarı gönderiyorsunuz ardından gönderdiğiniz miktar arkadaşınıza hediye olarak gidiyor. Hediyeyi kabul ederse gönderdiğiniz miktar cüzdanına eklenir ve cüzdan kodunda olduğu gibi o miktarı dilediğince kullanabilir. Reddederse gönderdiğiniz miktar size size iade edilir.

Yani bende siteden aldığım hediye kartı var. Bunu steam cüdan kodu olarak kullanabiliyorum?
Ben Steam üzerinden alınan hediye kartlarından bahsettiğinizi sandım. Sanırım bir isim karışıklığı olmuş. Satıcılar hediye kartı, cüzdan kodu, e-pin gibi isimler koyabiliyor ancak hepsi kod olarak veriliyor. Aldığınız hediye kartının kodunu buraya yazıp rahatlıkla kullanabilirsiniz tabii ki de. Kod; kullanılmış, geçersiz bir bölgeye ait ya da hatalı değilse bir sorun olmaz.
1714829605383.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı