Steam'de dolandırıcılık

gslaufh05

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Steam takasta dolandırıldım. Bunun hukuktaki cezası nedir? Yanlış bilmiyorsam suç yok, etmekten ve nitelikli dolandırıcılıktan sanırım bilen biri veya bilgisi olan biri yazarsa sevinirim. Lütfen yazın.

Olay şu Eren t isimli bir şahıs beni GameSatış üzerinden 2 skin biri 350 öbürü 210 TL değerinde takasa davet ediyor bana diyor ki gel özelden halledelim senden komisyon gitmesin bende hızlı alayım diyor bende tamam diyorum beyin basmıyor tabi benimdaha sonra skini atıyorum parayı verdiğini söylüyor ben tabii bilgisizim kullanıyor herif beni daha sonra parayı atmıyor mesajları siliyor zaten daha sonra da Discord ve Steam'den de engelliyor ben mahkemeye gitmeyi düşünüyorum siber suçlar sistemi nasıl işliyor vs yaza mısınız? Donuna kadar soymak istiyorum. (Site mahkeme işlerinde yardım edebileceğini söyledi.)

Dosya Ekleri

• resim_2021-06-02_214829.png
    resim_2021-06-02_214829.png
    109,6 KB · Görüntüleme: 100
  • resim_2021-06-02_214840.png
    resim_2021-06-02_214840.png
    102,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Merhabalar. Steam takasta dolandırıldım. Bunun hukuktaki cezası nedir? Yanlış bilmiyorsam suç yok, etmekten ve nitelikli dolandırıcılıktan sanırım bilen biri veya bilgisi olan biri yazarsa sevinirim. Lütfen yazın.
Size sözleşme imzalatıyorlar. Steam'den talep edemezsiniz.

Eğer ben kafayı bozdum bunun donuna kadar alacağım diyorsanız SS'ler ile mahkemeye gitmeniz yeterli olacaktır.

Daha önce başıma geldi. Detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.

Şifreli konuşuyorsunuz gibi geldi, biraz açın.

Steam bile yasak dedi hesap satışı yasak vs. diye. Yapacak bir şey yok yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı