K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 12 Kasım 2020 #21 AtaBugra dedi: Peki eşyalarım geri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim maalesef. Sonuçta bir API key kaydettirmek sizin hatanız.
AtaBugra dedi: Peki eşyalarım geri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim maalesef. Sonuçta bir API key kaydettirmek sizin hatanız.
AtaBugra Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 423 12 Kasım 2020 #22 kerb dedi: Emin değilim maalesef. Sonuçta bir API key kaydettirmek sizin hatanız. Genişletmek için tıkla... Ben kaydettirmedim ki.
kerb dedi: Emin değilim maalesef. Sonuçta bir API key kaydettirmek sizin hatanız. Genişletmek için tıkla... Ben kaydettirmedim ki.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 12 Kasım 2020 #23 Bir daha kanarsanız bu numaralara çalan adam haklıdır diyip gideceğim.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 12 Kasım 2020 #24 AtaBugra dedi: Ben kaydettirmedim ki. Genişletmek için tıkla... Siz kaydettirdiniz. Ama farkında olmadan. Scam bet siteleri gibi yerlere Steam ile giriş yaparken o esnada izin verdiniz kaydetmesine.
AtaBugra dedi: Ben kaydettirmedim ki. Genişletmek için tıkla... Siz kaydettirdiniz. Ama farkında olmadan. Scam bet siteleri gibi yerlere Steam ile giriş yaparken o esnada izin verdiniz kaydetmesine.
AtaBugra Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 423 12 Kasım 2020 #25 alyhisa dedi: Bir daha kanarsanız bu numaralara çalan adam haklıdır diyip gideceğim. Genişletmek için tıkla... Bir daha kanmam.
alyhisa dedi: Bir daha kanarsanız bu numaralara çalan adam haklıdır diyip gideceğim. Genişletmek için tıkla... Bir daha kanmam.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 12 Kasım 2020 #26 Öncelikle çok geçmiş olsun, steam desteğin pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ama yine de bir mail atmakta fayda var.
Öncelikle çok geçmiş olsun, steam desteğin pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ama yine de bir mail atmakta fayda var.
AtaBugra Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 423 12 Kasım 2020 #27 Rafi Hızlı dedi: Öncelikle çok geçmiş olsun, steam desteğin pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ama yine de bir mail atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepsi benim için çok değerliydi .
Rafi Hızlı dedi: Öncelikle çok geçmiş olsun, steam desteğin pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ama yine de bir mail atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepsi benim için çok değerliydi .
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 12 Kasım 2020 #28 AtaBugra dedi: Komik olsa gelin hep birlikte gülelim ama komik değil işte. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki ben komik olduğunu söylemedim, gözlük almanı tavsiye ederim.
AtaBugra dedi: Komik olsa gelin hep birlikte gülelim ama komik değil işte. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki ben komik olduğunu söylemedim, gözlük almanı tavsiye ederim.
AtaBugra Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 423 12 Kasım 2020 #29 Gravax06 dedi: Ne yazık ki ben komik olduğunu söylemedim, gözlük almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman f/p gözlük önerisi konusu açayım (!)
Gravax06 dedi: Ne yazık ki ben komik olduğunu söylemedim, gözlük almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman f/p gözlük önerisi konusu açayım (!)
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 12 Kasım 2020 #30 AtaBugra dedi: O zaman f/p gözlük önerisi konusu açayım (!) Genişletmek için tıkla... Artık ülkenin en komik mizahşörü Cem Yılmaz değil.
AtaBugra dedi: O zaman f/p gözlük önerisi konusu açayım (!) Genişletmek için tıkla... Artık ülkenin en komik mizahşörü Cem Yılmaz değil.