Steam'de Dolandırılma sonrası unutamama

Bundan bilmem kaç sene önce Metin2'de Altıntaş zırhım vardı, tenha bir yere gidip yere atıp atıp alıyordum sonra adamın biri geldi aldı. Hala unutamıyorum 7 8 sene oldu. Ne ağlamıştım o zaman be.

Bu hareketi bende iyi olan eşyalarımla yapardım. Çok garip gerçekten. Benim de kaptırdığım çok eşyalar oldu. Böyle saçma bir şeyden neden zevk alıyordum hala anlayamam.

Geçmiş Olsun Kardeşim. Senin İçin Elimden Geleni Yapıyorum. Arkadaşlarıma Haber Verdim Topluca Şikayet Ettik. Aranızda Başka Bu Tür Sorunlar Yaşayan Varsa Steam Hesabım vb. Aşağıda.

Steam: Steam Community :: OHHHYEEEAAAH

İnstagram: @muhammedvelitangul

2-3 yıldır tf2 oynuyorum. Ve bence o kadar kafaya takılacak bi durum değil. Herkez kazık yer. Kazık yemeden yaşıyan heralde yoktur [emoji23]. Ben böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Duymamıştımda. Yinede gülüp geçin .

Ben de CS:GO skinlerinden bi 200 TL kazıklanmışımdır. Hem de 2 kere. Ama insan büyüyünce gülerek anlatıyor o zamanları. Takma kafaya sen de gülerek anlatacaksın çünkü.

S2 Son Silah isimli oyunda hesabımı kasacağını söyleyen kişiye vermiştim hesabımı, sonra geri vermesi için arkadaşımın hesabınıda vermiştim. O kadar zaman geçti 3.5-4 sene sonra CS:GO'da Stat-Trak eşyamı yine dolandırıcıya kaptırmıştım. Şimdi dönüp baktığımda pekte umurumda olmuyor çünkü oyun sonuçta bu.

Bi' gürcüyle anlaşma yapmıştık (Uzun hikaye), 800TL'lik PUBG itemi havaya gitmişti. Haydan gelen huya gidermiş O gün bu gündür bir daha gürcülerle alışveriş yapmıyorum. Geçmiş olsun umarım bu sana ders olmuştur ve bir dahakine daha büyük bir hata yapmazsın.

3 kere K.O. hesabım boşaltıldı. Keşke yapmasaydım dediğim şeyler de yaptım. Unuttuk gitti. Zaman her şeyin ilacıdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…