Egol Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #21 Bir kaç eşya yollayabilirsen adamın hesabını kapattırabilirim
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Haziran 2019 #22 Egol dedi: Bir kaç eşya yollayabilirsen adamın hesabını kapattırabilirim Genişletmek için tıkla...
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #23 Egol dedi: Bir kaç eşya yollayabilirsen adamın hesabını kapattırabilirim Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Egol dedi: Bir kaç eşya yollayabilirsen adamın hesabını kapattırabilirim Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
A Ayberk6709 Hectopat Katılım 9 Nisan 2018 Mesajlar 500 Çözümler 1 16 Haziran 2019 #24 Dalga geçiyor. [emoji23][emoji23] Erdal Bakkal dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla...
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #25 Ayberk6709 dedi: Dalga geçiyor. [emoji23][emoji23] Genişletmek için tıkla... Yok ben dediği şeyi anlamadım. Raporlar isek kapanmaz mı zaten, veya takas yasağı?
Ayberk6709 dedi: Dalga geçiyor. [emoji23][emoji23] Genişletmek için tıkla... Yok ben dediği şeyi anlamadım. Raporlar isek kapanmaz mı zaten, veya takas yasağı?
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 16 Haziran 2019 #26 G3258 dedi: Bundan bilmem kaç sene önce Metin2'de Altıntaş zırhım vardı, tenha bir yere gidip yere atıp atıp alıyordum sonra adamın biri geldi aldı. Hala unutamıyorum 7 8 sene oldu. Ne ağlamıştım o zaman be. Genişletmek için tıkla... Bunu neden yapıyordun? Benim kardeşim 10 - 12 yaşlarında +9 item basacağım ayağına insanlara itemlerini yere attırıp topluyordu o aklıma geldi.
G3258 dedi: Bundan bilmem kaç sene önce Metin2'de Altıntaş zırhım vardı, tenha bir yere gidip yere atıp atıp alıyordum sonra adamın biri geldi aldı. Hala unutamıyorum 7 8 sene oldu. Ne ağlamıştım o zaman be. Genişletmek için tıkla... Bunu neden yapıyordun? Benim kardeşim 10 - 12 yaşlarında +9 item basacağım ayağına insanlara itemlerini yere attırıp topluyordu o aklıma geldi.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 16 Haziran 2019 #27 En büyük derdin bu olsun be kanka Boşver. Giden gitti. Hatırlayıp moralini bozduğun zaman geri mi geliyor? Söyle. Boşver. Giden gitti, gittiği gün bitti. Sana kalan bir şişe kola içip gideni kalbimizden silmek
En büyük derdin bu olsun be kanka Boşver. Giden gitti. Hatırlayıp moralini bozduğun zaman geri mi geliyor? Söyle. Boşver. Giden gitti, gittiği gün bitti. Sana kalan bir şişe kola içip gideni kalbimizden silmek
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Haziran 2019 #28 Şikayet ettim, geçmiş olsun. Furkan17TR dedi: En büyük derdin bu olsun be kanka Boşver. Giden gitti. Hatırlayıp moralini bozduğun zaman geri mi geliyor? Söyle. Boşver. Giden gitti, gittiği gün bitti. Sana kalan bir şişe kola içip gideni kalbimizden silmek Genişletmek için tıkla... Öff abimiz kaderli biraz sanki .
Şikayet ettim, geçmiş olsun. Furkan17TR dedi: En büyük derdin bu olsun be kanka Boşver. Giden gitti. Hatırlayıp moralini bozduğun zaman geri mi geliyor? Söyle. Boşver. Giden gitti, gittiği gün bitti. Sana kalan bir şişe kola içip gideni kalbimizden silmek Genişletmek için tıkla... Öff abimiz kaderli biraz sanki .