Huxly Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 443 14 Temmuz 2022 #11 Deli Selo dedi: Chrome'da Augmented Steam diye bir eklenti var. Chrome'dan gir Steam'e envantere geldiğinde eşyayı satma tuşunun orada quick sell tuşu gelecek oradan hızlı hızlı yaparsın. Genişletmek için tıkla... İlk sizler bu eklentiyi sunduğunuz için sizlere çözüm vereceğim. Konu çözüldü teşekkürler herkese. @Deli Selo konuyu açarken soru olarak açmamışım kusura bakmayın. Ama yine de çok teşekkür ederim.
Deli Selo dedi: Chrome'da Augmented Steam diye bir eklenti var. Chrome'dan gir Steam'e envantere geldiğinde eşyayı satma tuşunun orada quick sell tuşu gelecek oradan hızlı hızlı yaparsın. Genişletmek için tıkla... İlk sizler bu eklentiyi sunduğunuz için sizlere çözüm vereceğim. Konu çözüldü teşekkürler herkese. @Deli Selo konuyu açarken soru olarak açmamışım kusura bakmayın. Ama yine de çok teşekkür ederim.
5 548750 Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 14 Temmuz 2022 #12 Huxly dedi: Teşekkürler hocam deneyeceğim. Hocam konuyu o yüzden açtım ya hani, ben bulamadığım için sizlere sordum . Genişletmek için tıkla... Steam Inventory Helper - Chrome Web MaÄazası Steam'i geliÅtirir: otomatik skin satıÅı, çeÅitli kaynaklardan uygun fiyatlı ürünler ve çok daha fazlası. chrome.google.com Ben listeleme yaparken bunu kullanıyorum.
Huxly dedi: Teşekkürler hocam deneyeceğim. Hocam konuyu o yüzden açtım ya hani, ben bulamadığım için sizlere sordum . Genişletmek için tıkla... Steam Inventory Helper - Chrome Web MaÄazası Steam'i geliÅtirir: otomatik skin satıÅı, çeÅitli kaynaklardan uygun fiyatlı ürünler ve çok daha fazlası. chrome.google.com Ben listeleme yaparken bunu kullanıyorum.