Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.439 Çözümler 5 25 Ocak 2022 #31 debellon dedi: Arayüz şifresini admin deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... O da olmadı
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #32 Evou dedi: O da olmadı Genişletmek için tıkla... Modeminizin arkasında model yazması gerek oraya bir bakın.
Evou dedi: O da olmadı Genişletmek için tıkla... Modeminizin arkasında model yazması gerek oraya bir bakın.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Ocak 2022 #33 Evou dedi: İsmini bilmiyorum, beyaz bir modem yatay şeklinde üstünde siyah harflerle Türk Telekom yazıyor. Şifre vb. o tarz şeyler modemin alt kısmında. Genişletmek için tıkla... Orada modem arayüzünün şifresi olabilir, yoksa da kullanma kılavuzunda kesin vardır. Arayüz sayfasında ve arkasında yazılı olması gerek.
Evou dedi: İsmini bilmiyorum, beyaz bir modem yatay şeklinde üstünde siyah harflerle Türk Telekom yazıyor. Şifre vb. o tarz şeyler modemin alt kısmında. Genişletmek için tıkla... Orada modem arayüzünün şifresi olabilir, yoksa da kullanma kılavuzunda kesin vardır. Arayüz sayfasında ve arkasında yazılı olması gerek.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.439 Çözümler 5 25 Ocak 2022 #34 AXCHNEER dedi: Orada modem arayüzünün şifresi olabilir, yoksa da kullanma kılavuzunda kesin vardır. Arayüz sayfasında ve arkasında yazılı olması gerek. Genişletmek için tıkla... debellon dedi: Modeminizin arkasında model yazması gerek oraya bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam buldum internetten ismi Home gateway. AXCHNEER dedi: Orada modem arayüzünün şifresi olabilir, yoksa da kullanma kılavuzunda kesin vardır. Arayüz sayfasında ve arkasında yazılı olması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan Speedtest yaptım 86Mbps çıktı ama bilgisayarda neden düşük çıkıyor? Dosya Ekleri 9425137402x3.jpg 25 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 25 Ocak 2022
AXCHNEER dedi: Orada modem arayüzünün şifresi olabilir, yoksa da kullanma kılavuzunda kesin vardır. Arayüz sayfasında ve arkasında yazılı olması gerek. Genişletmek için tıkla... debellon dedi: Modeminizin arkasında model yazması gerek oraya bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam buldum internetten ismi Home gateway. AXCHNEER dedi: Orada modem arayüzünün şifresi olabilir, yoksa da kullanma kılavuzunda kesin vardır. Arayüz sayfasında ve arkasında yazılı olması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan Speedtest yaptım 86Mbps çıktı ama bilgisayarda neden düşük çıkıyor?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Ocak 2022 #35 Evou dedi: Hocam buldum internetten ismi Home Gateway. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arayüzün adı. Bize giriş sayfasını atar mısınız? Evou dedi: Hocam telefondan hız testi yaptım 86Mbps çıktı ama bilgisayarda neden düşük çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Kablosuz ile ilgilidir.
Evou dedi: Hocam buldum internetten ismi Home Gateway. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arayüzün adı. Bize giriş sayfasını atar mısınız? Evou dedi: Hocam telefondan hız testi yaptım 86Mbps çıktı ama bilgisayarda neden düşük çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Kablosuz ile ilgilidir.