Steam'de EA FC 24 ne zaman indirime girecek?

Yer
Malatya
Önümüzde Next Fest, Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış indirimleri var. Next Fest'te indirime gireceğini sanmıyorum, cadılar bayramında girer mi sizce? Şu an EA Play'im var, yüzde 10 indirim veriyor zam gelir mi cadılar bayramına kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önümüzde Next Fest, Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış indirimleri var. Next Fest'te indirime gireceğini sanmıyorum, cadılar bayramında girer mi sizce? Şu an EA Play'im var, yüzde 10 indirim veriyor zam gelir mi cadılar bayramına kadar?
Zam gelmeyebilir ama indirimde uzun süre gelmez belki sonbaharda girer ama 100-200 TL düşer. Ama sonbahar indiriminde fiyatının düşeceğini zannetmiyorum.

Her sene Kasım ayında indirime giriyor FIFA oyunları. Kesin olarak sonbaharın ortalarında indirime girer diyebiliriz. Zam konusunda ise zam yeme ihtimalinin her zaman olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı