Steam'de engellenilen biri CS2'de karşıya gelebilir mi?

784912

Picopat
Ara ara CS2 maçlarından sonra birileri ekliyor beni ve hepsini reddediyorum ama engellemiyorum. Maçlardan sonra oluyor bu eklemeler. Steam topluluğu kullanmıyorum. 3-5 skinim var oyunda öyle çok pahalı değil ama oyunda denk gelenler 50 dolarlık link atıp onlarımı almaya çalışacaklar acaba bilmiyorum. Ne amaçla ekliyorlar çözemedim çünkü oyunda pek fazla konuşmam oyunuma bakarım, bir arkadaş edinme gibi isteğim yok.

Bundan sonra gelen istekleri direkt engellemek istiyorum lakin bu engellediğim kişilerle CS2'de rastgele maçlarda yine karşılaşma ihtimalim var mı? Eğer var ise bana oyun sırasında mesaj atarlarsa eğer mesajları bana gözükür mü? Ayrıca oyunda karşılaşırsak onu engellediğimi anlar mı karşıdaki kişi?

Evet denk gelirsin engellesen bile. Engellediğin kişi karşıda kırmızı olarak maç içinde zaten engelli vaziyette durur sana mesaj atamaz, yazamaz ve arkadaş olarak ekleyemez.

Son soruna gelince evet anlar.

Evet denk gelirsin engellesen bile. Engellediğin kişi karşıda kırmızı olarak maç içinde zaten engelli vaziyette durur sana mesaj atamaz, yazamaz ve arkadaş olarak ekleyemez.

Son soruna gelince evet anlar.
Hocam yani bu engellenilen kişilerin mesajları oyundaki diğer oyunculara gözükecek haliyle ama ben de engelli olduğu için o yok gibi oynayacağım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…