Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Steam geniş ekran modunu kapattığımda kapanıyor ama PC'yi açıp kapattığımda geniş ekran modu tekrar açılıyor.
Steam geniş ekran modunu kapattığımda kapanıyor ama PC'yi açıp kapattığımda geniş ekran modu tekrar açılıyor.
paradox1337 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Ayarlardan Steam'i geniş ekran modunda başlat ayarını kapatın.
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 26 Temmuz 2022 #3 Steam uygulaması üstünden sol en üstteki Steam yazısına basıp ayarlara gir. Açılan pencerede arayüze basıp işaretini kaldır. Dosya Ekleri steam.png 26 KB · Görüntüleme: 185
Steam uygulaması üstünden sol en üstteki Steam yazısına basıp ayarlara gir. Açılan pencerede arayüze basıp işaretini kaldır.
krolas Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Bende de aynı sorun oluyordu meğerse internetsiz iken kapatmıştım interneti açınca kapatmayı denedim öyle çözdüm.
Bende de aynı sorun oluyordu meğerse internetsiz iken kapatmıştım interneti açınca kapatmayı denedim öyle çözdüm.
Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 hacı baba dedi: Steam uygulaması üstünden sol en üstteki Steam yazısına basıp ayarlara gir. Açılan pencerede arayüze basıp işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... krolas dedi: Bende de aynı sorun oluyordu meğerse internetsiz iken kapatmıştım interneti açınca kapatmayı denedim öyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... paradox1337 dedi: Ayarlardan Steam'i geniş ekran modunda başlat ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkürler yardımlarınız için.
hacı baba dedi: Steam uygulaması üstünden sol en üstteki Steam yazısına basıp ayarlara gir. Açılan pencerede arayüze basıp işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... krolas dedi: Bende de aynı sorun oluyordu meğerse internetsiz iken kapatmıştım interneti açınca kapatmayı denedim öyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... paradox1337 dedi: Ayarlardan Steam'i geniş ekran modunda başlat ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkürler yardımlarınız için.