Çözüldü Steam'de görünmez modda koleksiyon kartı düşer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

spartacus51

Kilopat
Yer
herhangi bir yer
Yeni çıkan Star Wars the Old Republic'i oynuyordum, oyunda şu an toplam 37 saatim var ama 1 tane bile kart düşmedi, oyunu oynarken Steam'de çevrimdışı değildim ama görünmez mod da idim, oyun saatlerini tutmuş fakat hiç koleksiyon kartı düşmedi. Sizce neden olmuş olabilir?

Çözüm
Evet biraz detaylara bakınca kart düşürmenin oyun içi satın alımlarla gerçekleşebildiğini anlamış olduk.

Oyun ücretsiz olduğu için kart düşmüyor görünmez modda olsan bile kart düşer.

Oyunu her gün arka planda açık bırakarak kart düşürme olasılığın var fakat bu süreç çok uzun süreceğinden Idle Daddy ile denemeni tavsiye ederim. Bu uygulama senin yerine bu işi yapıyor.

Oyunun 8 kartı var bu da 4 kart düşürme hakkın var demektir. Kart hakkın bitince daha fazla kart düşüremezsin.

Oyunun 8 kartı var bu da 4 kart düşürme hakkın var demektir. Kart hakkın bitince daha fazla kart düşüremezsin.
Bir çok oyunda bu durum geçerli olduğundan hepsini açabilmek için satın almak gerekiyor.

Evet biraz detaylara bakınca kart düşürmenin oyun içi satın alımlarla gerçekleşebildiğini anlamış olduk.

Çözüm
Bedava oyunlarda 9 dolar yatırman lazım kart düşürme hakkın olması için. Konuya gelirsek kesinlikle düşer görünmez modda. Hatta ben düşürmüştüm. Bazı programlarda arkadaşlarını rahatsız etmemen için görünmez modlarda oynaman için seçenekler var. Eğer o kadar oynadıysan kesinlikle tüm kart haklarının düşmesi lazım. Kartlar 2 saat ile 8 saat arası düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…