Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #61 293735 dedi: GTA 4'ün bir sürü yan paketi vs vardı bunları Rockstar hepsini mağazadan kaldırıp tek bir paket haline getirdi, oyun normal GTA 4 fakat eski GTA 4'e kurulan modlar bunda çalışmıyor. Bazı işlemler yapmak gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bu hem GTA 4 hemde o yan paketler doğru mu anladım hocam?
293735 dedi: GTA 4'ün bir sürü yan paketi vs vardı bunları Rockstar hepsini mağazadan kaldırıp tek bir paket haline getirdi, oyun normal GTA 4 fakat eski GTA 4'e kurulan modlar bunda çalışmıyor. Bazı işlemler yapmak gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bu hem GTA 4 hemde o yan paketler doğru mu anladım hocam?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 28 Eylül 2023 #62 Mr.Anyone dedi: Yani bu hem GTA 4 hemde o yan paketler doğru mu anladım hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mr.Anyone dedi: Yani bu hem GTA 4 hemde o yan paketler doğru mu anladım hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #63 293735 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam alacaktım ama biri optimizasyonu kötü 4060 da bile kasar dedi de siz ne düşünüyorsunuz? Alacaktım ama bu beni bir düşündürdü.
293735 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam alacaktım ama biri optimizasyonu kötü 4060 da bile kasar dedi de siz ne düşünüyorsunuz? Alacaktım ama bu beni bir düşündürdü.
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 28 Eylül 2023 #64 Mr.Anyone dedi: Hocam alacaktım ama biri optimizasyonu kötü 4060 da bile kasar dedi de siz ne düşünüyorsunuz? Alacaktım ama bu beni bir düşündürdü. Genişletmek için tıkla... Vulkan mod kurarsanız optimizasyon büyük ölçüde düzelir. Ben alıyorum şimdi tavsiye ederim 3. kez bitirmek için alıyorum.
Mr.Anyone dedi: Hocam alacaktım ama biri optimizasyonu kötü 4060 da bile kasar dedi de siz ne düşünüyorsunuz? Alacaktım ama bu beni bir düşündürdü. Genişletmek için tıkla... Vulkan mod kurarsanız optimizasyon büyük ölçüde düzelir. Ben alıyorum şimdi tavsiye ederim 3. kez bitirmek için alıyorum.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #65 433725 dedi: Vulkan mod kurarsanız optimizasyon büyük ölçüde düzelir. Ben alıyorum şimdi tavsiye ederim 3. kez bitirmek için alıyorum. Genişletmek için tıkla... İlla modlu mu oynamak lazım hocam o kadar mı kötü optimizasyonu?
433725 dedi: Vulkan mod kurarsanız optimizasyon büyük ölçüde düzelir. Ben alıyorum şimdi tavsiye ederim 3. kez bitirmek için alıyorum. Genişletmek için tıkla... İlla modlu mu oynamak lazım hocam o kadar mı kötü optimizasyonu?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #66 Mr.Anyone dedi: Hocam bu bildiğimiz GTA 4 mü? Soruyorum çünkü the Complete Edition diyor onu tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... GTA 4 Liberty City falan dahil. Mr.Anyone dedi: İlla modlu mu oynamak lazım hocam o kadar mı kötü optimizasyonu? Genişletmek için tıkla... Tek kelimelik evet cevabı.
Mr.Anyone dedi: Hocam bu bildiğimiz GTA 4 mü? Soruyorum çünkü the Complete Edition diyor onu tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... GTA 4 Liberty City falan dahil. Mr.Anyone dedi: İlla modlu mu oynamak lazım hocam o kadar mı kötü optimizasyonu? Genişletmek için tıkla... Tek kelimelik evet cevabı.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 28 Eylül 2023 #67 Mr.Anyone dedi: Hocam alacaktım ama biri optimizasyonu kötü 4060 da bile kasar dedi de siz ne düşünüyorsunuz? Alacaktım ama bu beni bir düşündürdü. Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın eski oyunlarının hepsi sorunlu zaten, GTA 3, Vice City falan da öyle. Mod kurarsanız düzelir. Rdr 2 de bile bazen bug oluyor yani oyunların kaderi bu
Mr.Anyone dedi: Hocam alacaktım ama biri optimizasyonu kötü 4060 da bile kasar dedi de siz ne düşünüyorsunuz? Alacaktım ama bu beni bir düşündürdü. Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın eski oyunlarının hepsi sorunlu zaten, GTA 3, Vice City falan da öyle. Mod kurarsanız düzelir. Rdr 2 de bile bazen bug oluyor yani oyunların kaderi bu
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Eylül 2023 #68 Kesinlikle alınır, ayrıca 2 DLC'de pakette bulunuyor.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #69 293735 dedi: Rockstar'ın eski oyunlarının hepsi sorunlu zaten, GTA 3, Vice City falan da öyle. Mod kurarsanız düzelir. Rdr 2 de bile bazen bug oluyor yani oyunların kaderi bu Genişletmek için tıkla... Nizel G dedi: GTA 4 Liberty City falan dahil. Tek kelimelik evet cevabı. Genişletmek için tıkla... Herşeye rağmen alınır mı? Birde şimdi almasam ilerde daha pahalı olur mu?
293735 dedi: Rockstar'ın eski oyunlarının hepsi sorunlu zaten, GTA 3, Vice City falan da öyle. Mod kurarsanız düzelir. Rdr 2 de bile bazen bug oluyor yani oyunların kaderi bu Genişletmek için tıkla... Nizel G dedi: GTA 4 Liberty City falan dahil. Tek kelimelik evet cevabı. Genişletmek için tıkla... Herşeye rağmen alınır mı? Birde şimdi almasam ilerde daha pahalı olur mu?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #70 Mr.Anyone dedi: Herşeye rağmen alınır mı? Birde şimdi almasam ilerde daha pahalı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ve evet. 30 Lira demek bir tavuk dönerin 1/4'ü demek. Oyun güzel, alınır. İleride Vice City gibi çöpünü revize diye çıkartıp 5 haneli paralara satabilirler..
Mr.Anyone dedi: Herşeye rağmen alınır mı? Birde şimdi almasam ilerde daha pahalı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ve evet. 30 Lira demek bir tavuk dönerin 1/4'ü demek. Oyun güzel, alınır. İleride Vice City gibi çöpünü revize diye çıkartıp 5 haneli paralara satabilirler..