Steam'de hediye gönderilen oyuna bir şey yapılabilir mi?

Arkadaşlar, Bursagb'den Forza Horizon 4 Ultimate Edition aldım 115 TL'ye. Beni arkadaş olarak ekleyip oyunu hediye olarak yolladılar. Bazı yerlerde hediye yollanan oyunlarda sorun olabileceği yazılmış. Bunun doğruluk payı nedir? Sizce bir şey olur mu?

Hediye yollanan oyunları sen dışında iade kimse edemez. Steam koruma almış hediyeleri hediye edilen hesap dışında kimse iade edemiyor. Hediyeyi gönderen kişi iade edemez sadece sen iade edebilirsin.

Hediye yollanan oyunları sen dışında iade kimse edemez. Steam koruma almış hediyeleri hediye edilen hesap dışında kimse iade edemiyor. Hediyeyi gönderen kişi iade edemez sadece sen iade edebilirsin.
Hocam bahsettiğim durum iptal olmayla akalalı önceki sayfada belirttiğim gibi.

@The Towande altf4game diye bir site vardı. Hediye işlemleriyle ilgili yapılan güncellemeden sonra bazı müşterilerin oyunları hesaplarından kaldırıldı.

Sitede bir sorun olmadıktan sonra sizden geri alamazlar, sizin de onaylamanız gerekiyor iade işlemi için normalde.

@The Towande altf4game diye bir site vardı. Hediye işlemleriyle ilgili yapılan güncellemeden sonra bazı müşterilerin oyunları hesaplarından kaldırıldı.

Sitede bir sorun olmadıktan sonra sizden geri alamazlar, sizin de onaylamanız gerekiyor iade işlemi için normalde.
Hocam, iade kısmından değil de iptal olma kısmı beni endişelendiriyor.

Oyun kütüphanenize eklendi sonuçta, site oyunu geri alamaz ki. Nasıl bir sorun oluşabilir?
Eğer işin içinde bir çakallık varsa (çalıntı kredi kartı gibi) oyunu geri alıp hesaba topluluk banı atıyorlar. Steam atıyor yani.

Hesabınız değerli ise Steam üzerinden almalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı