4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 18 Şubat 2023 #1 Steam de hesap oluştura basıyorum her şeyi eksiksiz giriyorum sonra doğrulama çıkıyor. E postayı doğrula diyorum. Doğrulandı diyor sonra hesap oluşturmaya geri dönüyorum. Sonra hesap doğrulama paneli gene açılıyor.
Steam de hesap oluştura basıyorum her şeyi eksiksiz giriyorum sonra doğrulama çıkıyor. E postayı doğrula diyorum. Doğrulandı diyor sonra hesap oluşturmaya geri dönüyorum. Sonra hesap doğrulama paneli gene açılıyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 18 Şubat 2023 #2 Tarayıcı üzerinden denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS 4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 18 Şubat 2023 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Tarayıcı üzerinden denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet oradan deniyorum. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Tarayıcı üzerinden denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet oradan deniyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 18 Şubat 2023 #4 492457 dedi: Evet oradan deniyorum. Genişletmek için tıkla... Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Artı 0 Eksi
492457 dedi: Evet oradan deniyorum. Genişletmek için tıkla... Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz?
KS KS 4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 18 Şubat 2023 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam valla denemedim uygulamada bi denemem lazım Metin Eren Türkmen dedi: Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Steam uygulamasında kayıt ol yok ki. Metin Eren Türkmen dedi: Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şuan hesap zaten doğrulandı olarak gözüküyor ama hâlâ doğrulama istiyor. Son düzenleme: 18 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam valla denemedim uygulamada bi denemem lazım Metin Eren Türkmen dedi: Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Steam uygulamasında kayıt ol yok ki. Metin Eren Türkmen dedi: Hem uygulama hem tarayıcı ikisinde de aynı hatayı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şuan hesap zaten doğrulandı olarak gözüküyor ama hâlâ doğrulama istiyor.