bekleyen 10 TL olarak yazıyor
İade edilmeyi bekliyor hemen iade gelmez 24 saat beklemeniz lazım.Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir?
Para hemen gelmez, bir süre beklemen lazım o yazi gidince kullanabilirsin.Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir?
Karta iade edince kaç gün sürüyor peki?Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir.
Karta iadelerde banka durumuna göre değişiklik gösteriyor, genelde 1 hafta içinde kartınıza gelmiş oluyor bir aksilik olmazsa.Karta iade edince kaç gün sürüyor peki?
Bazen 24 saati geçebiliyor hocam bilginiz olsun. Ama gelir.Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir.
Papara'da yaklaşık 3-4 günde parayı bana geri veriyorlar.Karta iade edince kaç gün sürüyor peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.