bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir?
Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir?
Çözüm Metin Eren Türkmen 26 Ocak 2023 Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #2 Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir. Artı 3 Eksi Çözüm
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 26 Ocak 2023 #3 bymyself dedi: bekleyen 10 TL olarak yazıyor Genişletmek için tıkla... Henüz beklemede oldugu icin. Artı 0 Eksi
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.942 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #4 bymyself dedi: Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İade edilmeyi bekliyor hemen iade gelmez 24 saat beklemeniz lazım. Artı 0 Eksi
bymyself dedi: Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İade edilmeyi bekliyor hemen iade gelmez 24 saat beklemeniz lazım.
F FeWury Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #5 bymyself dedi: Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Para hemen gelmez, bir süre beklemen lazım o yazi gidince kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
bymyself dedi: Steam'de 10 TLli oyun ade ettim ama Steam cüzdanın da bekleyen 10 TL olarak yazıyor ve kullanamıyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Para hemen gelmez, bir süre beklemen lazım o yazi gidince kullanabilirsin.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 26 Ocak 2023 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir. Genişletmek için tıkla... Karta iade edince kaç gün sürüyor peki? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir. Genişletmek için tıkla... Karta iade edince kaç gün sürüyor peki?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #7 the Prodigy dedi: Karta iade edince kaç gün sürüyor peki? Genişletmek için tıkla... Karta iadelerde banka durumuna göre değişiklik gösteriyor, genelde 1 hafta içinde kartınıza gelmiş oluyor bir aksilik olmazsa. Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Karta iade edince kaç gün sürüyor peki? Genişletmek için tıkla... Karta iadelerde banka durumuna göre değişiklik gösteriyor, genelde 1 hafta içinde kartınıza gelmiş oluyor bir aksilik olmazsa.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #8 Metin Eren Türkmen dedi: Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bazen 24 saati geçebiliyor hocam bilginiz olsun. Ama gelir. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bekleyen olarak gözüken ücret kullanıma açık olmaz. 1 gün içerisinde kullanılabilir hale gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bazen 24 saati geçebiliyor hocam bilginiz olsun. Ama gelir.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #9 the Prodigy dedi: Karta iade edince kaç gün sürüyor peki? Genişletmek için tıkla... Papara'da yaklaşık 3-4 günde parayı bana geri veriyorlar. Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: Karta iade edince kaç gün sürüyor peki? Genişletmek için tıkla... Papara'da yaklaşık 3-4 günde parayı bana geri veriyorlar.