U Uygar Ata KAŞ Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 İdle Master ban sebebi mi arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
nexuss.ae Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Uygar Ata KAŞ dedi: Idle Master ban sebebi mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... VAC kullanan oyunları kara listeye eklerseniz problem olacağını düşünmüyorum.
Uygar Ata KAŞ dedi: Idle Master ban sebebi mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... VAC kullanan oyunları kara listeye eklerseniz problem olacağını düşünmüyorum.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 1 Temmuz 2023 #4 Steam'e göre üçüncü parti yazılım kullanmak ban sebebi lakin bu zamana kadar bu sebepten dolayı ban yiyen kimse olmadı. Uyarı alan bile olmadı yani. Kaç yıldır aktif olarak kullanılıyor bir şey olacağını sanmıyorum. Yine de sizin kararınız.
Steam'e göre üçüncü parti yazılım kullanmak ban sebebi lakin bu zamana kadar bu sebepten dolayı ban yiyen kimse olmadı. Uyarı alan bile olmadı yani. Kaç yıldır aktif olarak kullanılıyor bir şey olacağını sanmıyorum. Yine de sizin kararınız.
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 1 Temmuz 2023 #5 Kullandım VAC kullanan oyunları kara listeye alırsan bir problem olmaz sanırım.
B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #6 Oyunlarda kart düşürmek steamede yarar sağlıyor bu yüzden göz yumduklarını düşünüyorum. Tabiiki VAC olan oyunları kara listeye almanız daha sağlıklıdır.
Oyunlarda kart düşürmek steamede yarar sağlıyor bu yüzden göz yumduklarını düşünüyorum. Tabiiki VAC olan oyunları kara listeye almanız daha sağlıklıdır.