A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #21 balkann dedi: Oyununuzun yapımına başladıysanız ufak bir ekran görüntüsü daha iyi fikirler almanızı sağlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
balkann dedi: Oyununuzun yapımına başladıysanız ufak bir ekran görüntüsü daha iyi fikirler almanızı sağlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
nova810 Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #22 balkann dedi: Oyununuzun yapımına başladıysanız ufak bir ekran görüntüsü daha iyi fikirler almanızı sağlar. Genişletmek için tıkla... atıyorum balkann dedi: Oyununuzun yapımına başladıysanız ufak bir ekran görüntüsü daha iyi fikirler almanızı sağlar. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri MyProject8 - Unreal Editor 2_4_2024 9_57_11 PM.png 1,5 MB · Görüntüleme: 44
balkann dedi: Oyununuzun yapımına başladıysanız ufak bir ekran görüntüsü daha iyi fikirler almanızı sağlar. Genişletmek için tıkla... atıyorum balkann dedi: Oyununuzun yapımına başladıysanız ufak bir ekran görüntüsü daha iyi fikirler almanızı sağlar. Genişletmek için tıkla...
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #23 Attığınız görsele baktım. Bence yurt dışı fiyatını 5 dolar yapın. Umarım başarılı olursunuz. Oyununuz için bir fragman hazırlamanızı öneririm.
Attığınız görsele baktım. Bence yurt dışı fiyatını 5 dolar yapın. Umarım başarılı olursunuz. Oyununuz için bir fragman hazırlamanızı öneririm.
nova810 Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #24 Altunay_TR dedi: Attığınız görsele baktım. Bence yurt dışı fiyatını 5 dolar yapın. Umarım başarılı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. Bu daha 2 günde yaptığım bir proje daha 3 ay geliştirme süreci var.
Altunay_TR dedi: Attığınız görsele baktım. Bence yurt dışı fiyatını 5 dolar yapın. Umarım başarılı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. Bu daha 2 günde yaptığım bir proje daha 3 ay geliştirme süreci var.
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #25 nova810 dedi: Yorumunuz için teşekkürler. Bu daha 2 günde yaptığım bir proje daha 3 ay geliştirme süreci var. Genişletmek için tıkla... Bence 3 aydan daha fazla sürer. Muhtemelen yaz ayında bitmiş olur. Fragman hazırlarsanız bir kitle oluşturabilirsiniz.
nova810 dedi: Yorumunuz için teşekkürler. Bu daha 2 günde yaptığım bir proje daha 3 ay geliştirme süreci var. Genişletmek için tıkla... Bence 3 aydan daha fazla sürer. Muhtemelen yaz ayında bitmiş olur. Fragman hazırlarsanız bir kitle oluşturabilirsiniz.