haybq Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #11 UrasQQ dedi: Ben 2yi 100 saate yakın oynadım dedikleri gibi bir süre sonra sıkıyor 3e hiç bakmadım ama tavsiyem 3tür başta 2 alın sıkılınca 3e geçin. Genişletmek için tıkla... 3 aldım hocam
UrasQQ dedi: Ben 2yi 100 saate yakın oynadım dedikleri gibi bir süre sonra sıkıyor 3e hiç bakmadım ama tavsiyem 3tür başta 2 alın sıkılınca 3e geçin. Genişletmek için tıkla... 3 aldım hocam
Pablo19 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #12 haybq dedi: 3 aldım hocam Genişletmek için tıkla... Oyunda deneyimin varmı? Age of history çok güzel bir oyun fakat uzmanlaşınca zevki çıkıyor başlarda sıkar oyunun detaylı videolarını youtubeden izlemeni tavsiye ederim.
haybq dedi: 3 aldım hocam Genişletmek için tıkla... Oyunda deneyimin varmı? Age of history çok güzel bir oyun fakat uzmanlaşınca zevki çıkıyor başlarda sıkar oyunun detaylı videolarını youtubeden izlemeni tavsiye ederim.