zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, Rainbow'un Ultra HD packini yanlışlıkla indiriyordum. Bunu buradan nasıl kaldırabilirim?
KS KS zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #11 Salsa dedi: Oyuna girdiğinizde indirilmiş gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. m47 dedi: İndirme bölümüne gelip sağ tıklayın kaldır tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam n'aptınız. Boşluğuma geldi yaptım oyun gitti. Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Oyuna girdiğinizde indirilmiş gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. m47 dedi: İndirme bölümüne gelip sağ tıklayın kaldır tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam n'aptınız. Boşluğuma geldi yaptım oyun gitti.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 22 Mart 2021 #12 zlatanoğulları dedi: Hayır. Eki Görüntüle 934729 Hocam n'aptınız. Boşluğuma geldi yaptım oyun gitti. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama başka yolu yok gibi duruyordu, özelliklerden DLC'yi kaldırdığınız halde yükleme yapmak zorunda bırakacaktı. Artı 0 Eksi
zlatanoğulları dedi: Hayır. Eki Görüntüle 934729 Hocam n'aptınız. Boşluğuma geldi yaptım oyun gitti. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama başka yolu yok gibi duruyordu, özelliklerden DLC'yi kaldırdığınız halde yükleme yapmak zorunda bırakacaktı.
KS KS zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #13 m47 dedi: Hocam kusura bakmayın ama başka yolu yok gibi duruyordu, özelliklerden DLC'yi kaldırdığınız halde yükleme yapmak zorunda bırakacaktı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Tekrar indiririm. Artı 0 Eksi
m47 dedi: Hocam kusura bakmayın ama başka yolu yok gibi duruyordu, özelliklerden DLC'yi kaldırdığınız halde yükleme yapmak zorunda bırakacaktı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Tekrar indiririm.