Steam'de indirme yaparken hız 0'a düşüyor

sSuvari

Picopat
Daha fazla  
Bugün evime Superonline 1000 Mbps fiber internet bağlattırdım. Speedtest'lerde hiçbir sorun yok 930-950 Mbps arasında sonuç veriyor. Fakat download yapmaya çalıştığımda sürekli kesiyor ve indirme hızı 0'a düşüyor Steam-Epic-Microsoft Store gibi yerlerden birçok deneme yaptım önceki internetimde (TurkNet VDSL 65 Mbps) böyle bir sorun yoktu. Fiber altyapı yeni yapıldı verdikleri modemde H3600p V9 neden yapar acaba sabahtan beri kafayı yiyorum.

Hocam acaba BIOS ayarlarımdamı bir sorun var çünkü aşağıdaki M.2 SSD'den kullanıyorum ya da olması gerekenmi bu ya da daha iyisinimi almam gerekiyor kafam karıştı.

Hocam acaba BIOS ayarlarımdamı bir sorun var çünkü aşağıdaki M.2 SSD'den kullanıyorum ya da olması gerekenmi bu ya da daha iyisinimi almam gerekiyor kafam karıştı.

Eki Görüntüle 2258882

Pek bilinen bir marka değil ama oyun HDD'de değilse bu diskteyse, indirilen dosyaların işlenmesini vs. bekliyordur. İnternetten düz dosya indirdiğinde aynı şey olmuyorsa nette sorun yoktur.

HDD yok hocam sadece bunu kullanıyorum 1TB yetiyor. Peki hızı sınırlayıp denesem bir fikir verir mi sizce?

Aygıt Yöneticisi-disk sürücüleri-(indirme yaptığınız disk sağ tık-özellikler)-ilkeler-"aygıta yazma önbelleğini etkinleştir" tikini kaldırıp tekrar deneyin.

Aygıt Yöneticisi-disk sürücüleri-(indirme yaptığınız disk sağ tık-özellikler)-ilkeler-"aygıta yazma önbelleğini etkinleştir" tikini kaldırıp tekrar deneyin.

Hocam dediğinizi uyguladım yine değişmedi. Acaba internet veya modemle ilgili sorun olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…