Canzosi Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #11 SamsunLee dedi: Bir oyunun koleksiyon kartlarını oynayıp düşürüyor kısacası sende o koleksiyon kartlarını satıyorsun. YouTube'da videosu var Master extanded in oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladıım çok sağ ol.
SamsunLee dedi: Bir oyunun koleksiyon kartlarını oynayıp düşürüyor kısacası sende o koleksiyon kartlarını satıyorsun. YouTube'da videosu var Master extanded in oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladıım çok sağ ol.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.674 Çözümler 10 18 Temmuz 2023 #12 irishman dedi: 36 TL için saatlerce uğraştın yani: D? Yazık la millet 50-100 TL için 1 hafta oturup boş boş vaktini çöp ediyor bu kadar mı fakirleşti bu ülke. Genişletmek için tıkla... Arkada açık bırakıyorsun sadece?
irishman dedi: 36 TL için saatlerce uğraştın yani: D? Yazık la millet 50-100 TL için 1 hafta oturup boş boş vaktini çöp ediyor bu kadar mı fakirleşti bu ülke. Genişletmek için tıkla... Arkada açık bırakıyorsun sadece?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 882 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #13 Canzosi dedi: Anladıım çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... rica ederim irishman dedi: 36 tl için saatlerce uğraştın yani : D ? Yazık la millet 50-100 tl için 1 hafta oturup boş boş vaktini çöp ediyor bu kadar mı fakirleşti bu ülke. Genişletmek için tıkla... Sadece arka planda açık duruyor dostum birşey yaptığım yok yaani
Canzosi dedi: Anladıım çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... rica ederim irishman dedi: 36 tl için saatlerce uğraştın yani : D ? Yazık la millet 50-100 tl için 1 hafta oturup boş boş vaktini çöp ediyor bu kadar mı fakirleşti bu ülke. Genişletmek için tıkla... Sadece arka planda açık duruyor dostum birşey yaptığım yok yaani
I irishman Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #14 Syntax Error dedi: Arkada açık bırakıyorsun sadece? Genişletmek için tıkla... Gene de saçma . Git indirimde ne alacaksan al parayla 3 kuruş para için bilgisayarı 1 hafta açık bırakmak nedir. Tam fakir işi.
Syntax Error dedi: Arkada açık bırakıyorsun sadece? Genişletmek için tıkla... Gene de saçma . Git indirimde ne alacaksan al parayla 3 kuruş para için bilgisayarı 1 hafta açık bırakmak nedir. Tam fakir işi.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 882 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #15 irishman dedi: Gene de saçma . Git indirimde ne alacaksan al parayla 3 kuruş para için bilgisayarı 1 hafta açık bırakmak nedir. Tam fakir işi. Genişletmek için tıkla... Peki dostum senin düşüncen budur saygı duyarım adam 4 tl ile ne yapılabilir dedi o 4 tl ile 60 kuruşluk bir kaç tane oyun alsa 3-4 saat beklese 1 oyun almak yerine 2 -3 tane oyun alabilir dostum onu anlatmak istedim
irishman dedi: Gene de saçma . Git indirimde ne alacaksan al parayla 3 kuruş para için bilgisayarı 1 hafta açık bırakmak nedir. Tam fakir işi. Genişletmek için tıkla... Peki dostum senin düşüncen budur saygı duyarım adam 4 tl ile ne yapılabilir dedi o 4 tl ile 60 kuruşluk bir kaç tane oyun alsa 3-4 saat beklese 1 oyun almak yerine 2 -3 tane oyun alabilir dostum onu anlatmak istedim
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.674 Çözümler 10 18 Temmuz 2023 #16 irishman dedi: Gene de saçma. Git indirimde ne alacaksan al parayla 3 kuruş para için bilgisayarı 1 hafta açık bırakmak nedir? Tam fakir işi. Genişletmek için tıkla... Benim durumum var rahatça alabiliyorum. Herkes senin benim gibi olmayabilir.
irishman dedi: Gene de saçma. Git indirimde ne alacaksan al parayla 3 kuruş para için bilgisayarı 1 hafta açık bırakmak nedir? Tam fakir işi. Genişletmek için tıkla... Benim durumum var rahatça alabiliyorum. Herkes senin benim gibi olmayabilir.
I irishman Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #17 Syntax Error dedi: Benim durumum var rahatça alabiliyorum. Herkes senin benim gibi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Syntax Error dedi: Benim durumum var rahatça alabiliyorum. Herkes senin benim gibi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 882 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #18 irishman dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... aynen kardeşim ondan