OldGamerHood Centipat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #21 Nukgames avantajli. Onun haricinde zupta kar ettriyor.
wyrath77 Picopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #22 277015 dedi: Konu erken açılmış bence kartların fiyatı her zaman aynı olmuyor. İndirimde bile olsa. Genişletmek için tıkla... O gördüğünüz paketler nuk Games'le başlıyorum paket indirimde 1TL oluyor toplam 4 oyundan 16 kart düşse hepsi 20 kuruş olsa tabii bazıları 70 80 kuruşta oluyor hepsi 20 kuruştan 1.60TL oluyor gene kurtarıyorsun?
277015 dedi: Konu erken açılmış bence kartların fiyatı her zaman aynı olmuyor. İndirimde bile olsa. Genişletmek için tıkla... O gördüğünüz paketler nuk Games'le başlıyorum paket indirimde 1TL oluyor toplam 4 oyundan 16 kart düşse hepsi 20 kuruş olsa tabii bazıları 70 80 kuruşta oluyor hepsi 20 kuruştan 1.60TL oluyor gene kurtarıyorsun?
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 17 Haziran 2022 #23 wyrath77 dedi: İndirimdeyken alıp kart düşürürsünüz. Paketler: NukGames Pack on Steam Awesome Bundle by New Reality Games on Steam JRPG Bundle on Steam Labyronia Bundle on Steam Hacker Complete Bundle on Steam Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama böyle paketler var mı daha bayağı kara geçirdi de beni.
wyrath77 dedi: İndirimdeyken alıp kart düşürürsünüz. Paketler: NukGames Pack on Steam Awesome Bundle by New Reality Games on Steam JRPG Bundle on Steam Labyronia Bundle on Steam Hacker Complete Bundle on Steam Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama böyle paketler var mı daha bayağı kara geçirdi de beni.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #24 Teşekkürler paketler çok sağlam kar yaptırıyor. Devamı gelirse güzel olur.
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 723 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #25 adrwx dedi: Teşekkürler paketler çok sağlam kar yaptırıyor. Devamı gelirse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ve ne kadar kâr ettiniz?
adrwx dedi: Teşekkürler paketler çok sağlam kar yaptırıyor. Devamı gelirse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ve ne kadar kâr ettiniz?
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 9 Temmuz 2023 #26 wyrath77 dedi: İndirimdeyken alıp kart düşürürsünüz. Paketler: NukGames Pack on Steam Awesome Bundle by New Reality Games on Steam JRPG Bundle on Steam Labyronia Bundle on Steam Hacker Complete Bundle on Steam Genişletmek için tıkla... Hala kazandırır mı bunlar almayı düşünüyorum.
wyrath77 dedi: İndirimdeyken alıp kart düşürürsünüz. Paketler: NukGames Pack on Steam Awesome Bundle by New Reality Games on Steam JRPG Bundle on Steam Labyronia Bundle on Steam Hacker Complete Bundle on Steam Genişletmek için tıkla... Hala kazandırır mı bunlar almayı düşünüyorum.