A Ackerman0 Picopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 Steam'de kart düşürmek istiyorum. Hangi oyun paketlerini veya oyunları almam gerekiyor?
Astegtam Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #2 Kart düşürüp ne yapmayı düşünüyorsun dostum ama Zup serilerine bakabilirsin ki zaten çoğu oyunda kart düşmesi var.
Kart düşürüp ne yapmayı düşünüyorsun dostum ama Zup serilerine bakabilirsin ki zaten çoğu oyunda kart düşmesi var.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 Astegtam dedi: Kart düşürüp ne yapmayı düşünüyorsun dostum ama Zup serilerine bakabilirsin ki zaten çoğu oyunda kart düşmesi var. Genişletmek için tıkla... Zup serileri kendisini amorti etmiyor artık. Ucuz 1-2 TL'lik Hentai oyunlarına yönelmek daha mantıklı bence.
Astegtam dedi: Kart düşürüp ne yapmayı düşünüyorsun dostum ama Zup serilerine bakabilirsin ki zaten çoğu oyunda kart düşmesi var. Genişletmek için tıkla... Zup serileri kendisini amorti etmiyor artık. Ucuz 1-2 TL'lik Hentai oyunlarına yönelmek daha mantıklı bence.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 11 Mayıs 2023 #4 Steam'de 10 tl altı kısmına gel türkçe yazan yerdeki tiki kaldır alttan özelliğe göre daralt kısmına gel koleksiyon kartlarını seç sonra en düşük fiyata sırala var ona tıkla ordan 0.60 lık olan tüm oyunları alabilirsin hiçbiri zarar ettirmez.
Steam'de 10 tl altı kısmına gel türkçe yazan yerdeki tiki kaldır alttan özelliğe göre daralt kısmına gel koleksiyon kartlarını seç sonra en düşük fiyata sırala var ona tıkla ordan 0.60 lık olan tüm oyunları alabilirsin hiçbiri zarar ettirmez.