Steam'de kart satmak ve satın almak hakkında ne bilinmeli?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Bugün düşen kartları sattım ama aklıma takılan birkaç şey var, bilgisi olanlar cevaplar ise sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Aklıma takılanlar:
1: Düşen kartı sattıktan sonra alan kişinin iade etme gibi bir hakkı var mı? Eğer kartı satar ve karttan gelen parayı kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım diye bunu soruyorum.
2: Kart satarken sadece fiyat girdim, ilk kez satış yaptım ama acaba başka bir şey daha mı yapmalıydım? Ne olduğunu bilmiyorum bilmediğim için soruyorum.
3: Ben bir kart alırken nelere dikkat etmeliyim ve vazgeçip iade etme hakkım var mı? Bu biraz bir numaralı soruya dahil.
4: Sormayı unuttuğum ama sizin bu konularda kesin bilinmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyler neler?

1- İade etme hakkı yok.
2- Başka bir şey yapmana gerek yok (belki item grafiğini incelersin).
3- Fiyat grafiğine bakmalısın. İade edemezsin.
4- Kart kasamak için oyun alma artık o devir kapandı.

1703596274281.png

Örneğin baktın buna 1 dolaradan sipariş veren var (anında satmak için).
1703596299118.png

Gelirsin alıcının ödediği kısma 1 dolar yazarsın steam komisyonu düşünce sana 0.88 Dolar gelir.

1- İade etme hakkı yok.
2- Başka bir şey yapmana gerek yok (belki item grafiğini incelersin).
3- Fiyat grafiğine bakmalısın. İade edemezsin.
4- Kart kasamak için oyun alma artık o devir kapandı.

Eki Görüntüle 2065306
Örneğin baktın buna 1 dolaradan sipariş veren var (anında satmak için).
Eki Görüntüle 2065307
Gelirsin alıcının ödediği kısma 1 dolar yazarsın steam komisyonu düşünce sana 0.88 Dolar gelir.
Hocam 4. Maddede dediğiniz şey TL kalktığı için mi?
Birde zaten bu oyun ucuzmuş alayım kartları satıp kâr edeyim kafasında değilim Steam çıkartmanın yanında kart verince sattım ama daha önce hiç yapmadığım için bilmiyordum teşekkürler detaylı cevap için.
Aklıma gelmişken bu kart alanlar ne için alıyor profilinde mi sergiliyorlar? Kartların ne işe yaradığını merak ettim o yüzden soruyorum.

Hocam 4. Maddede dediğiniz şey TL kalktığı için mi?
Birde zaten bu oyun ucuzmuş alayım kartları satıp kâr edeyim kafasında değilim Steam çıkartmanın yanında kart verince sattım ama daha önce hiç yapmadığım için bilmiyordum teşekkürler detaylı cevap için.
Aklıma gelmişken bu kartı alanlar ne için alıyor profilinde mi sergiliyorlar? Kartların ne işe yaradığını merak ettim o yüzden soruyorum.
Kartları bırlestırıyorsun sana XP verıyor. O XP sayesınde Steam sevıyen artıyor.

Kartları bırlestırıyorsun sana XP verıyor. O XP sayesınde Steam sevıyen artıyor.
Ben hiç o tarz şeylerle ilgilenmediğim direk oyunumu oynayıp çıktığım için bilmiyordum hocam. Xp olayı için bir oyunun tüm kartlarını mı tamamlıyorlar yoksa rastgele kartlarla belli bir miktara mı ulaşmaları gerekiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı