E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #11 euther dedi: Güvenilir ve yasal olan bildiğiniz siteler var mı? Genişletmek için tıkla... ShadowPay. Yasallığından emin değilim (Steam'de platform dışı eşya satmak kural ihlali diye biliyorum). Ama güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim.
euther dedi: Güvenilir ve yasal olan bildiğiniz siteler var mı? Genişletmek için tıkla... ShadowPay. Yasallığından emin değilim (Steam'de platform dışı eşya satmak kural ihlali diye biliyorum). Ama güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.383 Çözümler 2 17 Temmuz 2024 #12 euther dedi: Güvenilir ve yasal olan bildiğiniz siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef kendim kasa satmadım ancak tabii ki güvenilir siteler var araştırıp bulabilirsiniz.
euther dedi: Güvenilir ve yasal olan bildiğiniz siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef kendim kasa satmadım ancak tabii ki güvenilir siteler var araştırıp bulabilirsiniz.
euther Femtopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #13 Çok sağ olun