Steam Steam'de kendi kendine alışveriş yapılmış

Hüseyinn06

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da bahsettiğim gibi kendi kendine satış ve alım yapılmış önce envanteri boşaltmışlar sonra da parayı kendi hesaplarına aktarmışlar sorun neden kaynaklı olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

Hesabın çalınmış. Virüs girmiş olabilir bilgisayarına kontrol et. Tüm hesaplarının şifrelerini vs. değiş.

Şifrelerimi değiştim ve Vanguard'da açık Windows Defender'dan tam tarama yaptım virüs çıkmadı ama büyük ihtimal virüs vardı ve ben hesapta böyle şeyler olunca virüslü oyunları sildim.

Cihazınıza korsan bir içerik veya başka şeyler indirdiyseniz ve dikkat etmediyseniz %90 virüs kapıyorsunuz zaten, Steam Chat üzerinden gelen bir linke tıkladıysanız da hesabınız yine patlayabilir. Steam Destek ile iletişime geçin muhtemelen sorumluluk almazlar ama yine de geçin. Kaspersky ve Malwarebytes üzerinden tarama yapın ve tüm şifrelerinizi değişin aynı zamanda bir Launcher başlatıcısına sahip oyunlar oynuyorsanız o platformdaki şifrelerinizi de değişin örneğin Rockstar Launcher. Ne olacağı belli olmaz, herhangi bir hesabınızı çalıp onu bile paraya dönüştürme şansları var.

Benzer bir durumla karşılaştım bilgisayarında pop-up şeklinde reklamlara rastladıysan geçmiş olsun virüs ile backdoor açılmış olabilir. Malwarebytes ile taramanı öneririm. Diğer hesaplarını da kontrol et bilgisayarında açık olan tüm oturumları.

Hocam korsan oyun vardı 2 3 tane hepsini sildim dediğiniz gibi o tür reklamlara da hiç rastlamadım şu an da Kaspersky ile tarayacağım cihazımı.

Tehdit çıkmadı hocam zaten silmiştim o oyunları tüm şifrelerimi de değiştim. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…