maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben yakın bir zamanda dolandırıcılıktan kısıtlama yedim. Bunu nasıl kaldırabilirim?
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2020 #2 Haklı mı? Haksız mı?
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #3 EKAloji dedi: Haklı mı? Haksız mı? Genişletmek için tıkla... Haksız. Kredi kartımla alım yaptım sonra iade ettim. Sonraki gün kalktığımda ise dolandırıcılıktan kısıtlama yemiştim.
EKAloji dedi: Haklı mı? Haksız mı? Genişletmek için tıkla... Haksız. Kredi kartımla alım yaptım sonra iade ettim. Sonraki gün kalktığımda ise dolandırıcılıktan kısıtlama yemiştim.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2020 #4 maniac27 dedi: Arkadaşlar ben yakın bir zamanda dolandırıcılıktan kısıtlama yedim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer haksızlığa uğradıysanız Steam ile iletişime geçin. Kısıtlamayı hakettiyseniz açamazsınız.
maniac27 dedi: Arkadaşlar ben yakın bir zamanda dolandırıcılıktan kısıtlama yedim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer haksızlığa uğradıysanız Steam ile iletişime geçin. Kısıtlamayı hakettiyseniz açamazsınız.
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2020 #5 maniac27 dedi: Haksız. Kredi kartımla alım yaptım sonra iade ettim. Sonraki gün kalktığımda ise dolandırıcılıktan kısıtlama yemiştim. Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişime geçmenizi öneririm.
maniac27 dedi: Haksız. Kredi kartımla alım yaptım sonra iade ettim. Sonraki gün kalktığımda ise dolandırıcılıktan kısıtlama yemiştim. Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişime geçmenizi öneririm.