Hocam merhaba, benim aktif kullandığım bir Steam hesabım var ve bu hesapta 5 dolar kısıtlaması yok. Fakat ben yeni bir Steam hesabı açıp, takas banı olmayan hesabım ile takas yapabiliyor muyum?
Hocam merhaba, benim aktif kullandığım bir Steam hesabım var ve bu hesapta 5 dolar kısıtlaması yok. Fakat ben yeni bir Steam hesabı açıp, takas banı olmayan hesabım ile takas yapabiliyor muyum?
Evet yapabilirsin 5$ yatırmadan isdediginiz kişiyle takas yapabilirsiniz ancak takas yaptığınız item 15 gün sonra geliyor oda Steam dolandırıcılardan koruma şeyi.Hocam merhaba, benim aktif kullandığım bir Steam hesabım var ve bu hesapta 5 dolar kısıtlaması yok. Fakat ben yeni bir Steam hesabı açıp, takas banı olmayan hesabım ile takas yapabiliyor muyum?
Hocam illa 5 dolar gerekiyor öyle mi?Yapamaz.
Dostum lütfen bilginiz olmadan konuşmayın 5$ yatırmadan takas yapabiliyor insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz bilip bilmeden yorum yapmayın.5 Dolar yoksa Takas'da yok.
5 Dolar yoksa Takas'da yok.
Hocam anlamadım net bir cevap yok mu?Evet yapabilirsin 5$ yatırmadan isdediginiz kişiyle takas yapabilirsiniz ancak takas yaptığınız item 15 gün sonra geliyor oda Steam dolandırıcılardan koruma şeyi.
Kankam sen 5$ yatırmadan takas yapmak mı istiyorsun evet yada hayır de.Hocam anlamadım net bir cevap yok mu?
evet hocamKankam sen 5$ yatırmadan takas yapmak mı istiyorsun evet yada hayır de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.