Steam'de kod olarak alınan oyun sonsuza kadar oynanabilir mi?

sucukluyumurta30

Hectopat
Merhabaç ben bir oyun aldım kod olarak Steam'den satışı kalkmış bir oyun neyse kodu aldıktan ve girdikten yaklaşık 1.5 ay sonra Steam uyarı mesajı geldi sanırım şöyle yazıyordu kod geçersizdir lütfen Steam'den satın alın dediç dediğim gibi emin değilim fakat işin ironi yanı şu dediğim gibi oyun satıştan kalktı ve yeni bir oyun aldım başka siteden güvenilir bir site g2a One piece pirate warriors 4 aldım. Şimdi aklımdaki soru şu ben bu oyunu aldım fakat bu oyun Steam hesabımdan kaldırılır mı? Gene oyun hesabımdan kalkacak diye kafayı yiyeceğim.

Not: Arkadaşlar CD key iptal edilmiş yeni görüyorum ben etmedim neden iptal oldu bu acaba?

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-26_000754802.png
    59,4 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Zamanında RL aldım hala hesabımda duruyor. Oyun kaldırılmadan önce girerseniz silinceğini sanmam.

Kod ile alınan oyun zaten kütüphanenize kalıcı olarak ekleniyor.
Hesabından silinirse Steam desteğe ulaşarak çözebileceğinizi düşünüyorum.

Konu açılalı uzun zaman olmuş ama ben bir tavsiye vereceğim. Üçüncü parti sitelerden oyun alırken çok dikkatli olmak gerekir; hele ki Steam'den satışı kalkmış oyunları alırken daha da dikkatli olmak gerekir. Çünkü Steam'den satışı kalkmış oyunların key'lerinin üretimi artık durmuş demektir. Steam'den satışı kalkmış oyunun key'i muhtemelen 3-4 yıllıktır, belki de daha fazla. G2A, Eneba, Kinguin siteleri üçüncü parti key satarlar, aslında birkaç tane daha var ama şu an aklımda değil. Zaten piyasada çok fazla üçüncü parti key satan site yok. Her neyse, bu siteler kendisi key satmaz; bu sitelerde insanlar mağaza oluştururlar, yani site bir pazar gibidir. Satıcıların ne kadar süredir faaliyette olduğuna bakmak, kullanıcı yorumlarına bakmak ve sitenin doğrulama verdiği satıcılardan key almak en önemlisidir. Ayrıca şunu da söyleyeyim: Ucuz diye üçüncü parti key almayı alışkanlık hâline getirmeyin; nihayetinde bir key elinizde patlayabilir. Aldığınız key yarında patlayabilir, yıllar sonra da, hiçbir zaman da patlamayabilir.

İyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…