Steam'de Link İle Bulaşan Virüs

Knockout007

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir link geldi Steam'ıme ben de bastım bir şey indi, ''SCR'' resim dosyası gibi bir şey diye bir şey demedim. Ama bir anda PC kafayı yedi kendi kendini kontrol ediyordu falan. Ben de hemen PC'yi kapattım. Geri açılınca görev yöneticisinden gereksiz ve saçma bir ismi olan Ki3tch33n.exe diye bir programı kapattım. (yanlış yazdım kesin.)Eset Nod 32'yi indirdim.

Şimdiden nasıl kurtulacağımı söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ''TECHOPAT''da yeniyim görmedim.

Konuyu inceledim ve dediğiniz program ile bir tarama yaptım. ''Antivirüs kullanmamaya dikkat edin'' derken?

Konuyu inceledim ve dediğiniz program ile bir tarama yaptım. ''Antivirüs kullanmamaya dikkat edin'' derken?
Antivirüs kullanmamaya devam edin biraz daha

Burada ''kullanmamaya dikkat edin'' denilmiyor. ''AntiVirüs kullanmamaya devam edin biraz daha'' deniliyor.
Yani şunu demek istiyor Murat5038 hocamız: Aktif koruma sağlayan, kaliteli bir AntiVirüs kullanın. (Kaspersky gibi.)

Teoman'ın dediği gibi sorunu yaşamadan neden tedbirini önceden almıyorsunuz demeye getiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…