Steam'de Linkler Kırmızı Gözüküyor

KarakayaAdem

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sol üstte gördüğünüz üzere link kısmı kırmızı ve kilit işaretinin üstünde bir çarpı var. Bu ne demek? Nereye girersem gireyim link o şekilde gözüküyor. Güvenlik olarak bir sıkıntı mı yoksa başka bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu normal tarayıcıda yaşıyor musun? BIOS tarih ve saat ayarların, normal bilgisayar ayarlarınla eşleşiyor mu? Belki bilgisayarında bir virüs de engelliyor olabilir. Aynı ağı kullanarak farklı bir bilgisayardan deneme imkanın varsa, bunu da deneyebilirsin.

İndirme sorununa gelince, şu olayı yapınca düzelecektir diye umuyorum.

Clear download cache - How To's - Veri Tabanı - Steam Support

CMD'yi yönetici olarak başlatıp, oraya ipconfig /flushdns yazar mısın? Bazı kişilerde sorunu çözmüş gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bu sorunu normal tarayıcıda yaşıyor musun? BIOS tarih ve saat ayarların, normal bilgisayar ayarlarınla eşleşiyor mu? Belki bilgisayarında bir virüs de engelliyor olabilir. Aynı ağı kullanarak farklı bir bilgisayardan deneme imkanın varsa, bunu da deneyebilirsin.

İndirme sorununa gelince, şu olayı yapınca düzelecektir diye umuyorum.

Clear download cache - How To's - Veri Tabanı - Steam Support

CMD'yi yönetici olarak başlatıp, oraya ipconfig /flushdns yazar mısın? Bazı kişilerde sorunu çözmüş gibi duruyor.
Tarayıcıda yaşamıyorum. Bu da tarih ile ilgili sıkıntı olmadığını gösteriyor. O gün internet bayağı zayıftı belki 0 byte da ondandır. Sonra o gece internet gitti 2 gündür yok bugün gelip bakacaklar. Belki o kırmızı link de internetle alakalıdır. Düzelmezse Steam'i silip kurarım ama oyunları algılamak ile ilgili sorun olur mu acaba? Çünkü oyunlar D'ye kurulu. Son bir sorum daha var. Eğer kırmızı link düzelmezse bir sıkıntı olur mu? Kullanırken sıkıntı yaşar mıyım?

Tarayıcıda yaşamıyorum. Bu da tarih ile ilgili sıkıntı olmadığını gösteriyor. O gün internet bayağı zayıftı belki 0 byte da ondandır. Sonra o gece internet gitti 2 gündür yok bugün gelip bakacaklar. Belki o kırmızı link de internetle alakalıdır. Düzelmezse Steam'i silip kurarım ama oyunları algılamak ile ilgili sorun olur mu acaba? Çünkü oyunlar D'ye kurulu. Son bir sorum daha var. Eğer kırmızı link düzelmezse bir sıkıntı olur mu? Kullanırken sıkıntı yaşar mıyım?

Steam'i sıfırdan silip, tekrardan yüklediğin zaman indirmek istediğin oyunu indir. Bırak kendisi ilk başta dosya oluştursun ve indirmeye başlasın. "5-10 MB" civarı dosya indikten sonra, yedeklediğin klasördeki oyunu tekrardan Steamapps > Common'a at. Sıkıntı olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı