INeedANewPC Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #1 Şimdi ben Steam'de bir oyun gördüm fakat ben bu oyunu satın alamıyorum daha doğrusu satın al tuşunu göremiyorum. Sizde de gözükmez belki fakat bu oyun Türkiye için yayınlanmıyor mu yoksa? Bkz: Minimum Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2018
Şimdi ben Steam'de bir oyun gördüm fakat ben bu oyunu satın alamıyorum daha doğrusu satın al tuşunu göremiyorum. Sizde de gözükmez belki fakat bu oyun Türkiye için yayınlanmıyor mu yoksa? Bkz: Minimum
kocamis.druid Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #2 Desteği ve satışı kapatılmış, Türkiye'ye özel bir durum değil yani.
INeedANewPC Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #3 kocamis.druid dedi: Desteği ve satışı kapatılmış, Türkiye'ye özel bir durum değil yani. Genişletmek için tıkla... Peki yeniden desteklerler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2018
kocamis.druid dedi: Desteği ve satışı kapatılmış, Türkiye'ye özel bir durum değil yani. Genişletmek için tıkla... Peki yeniden desteklerler mi?
kocamis.druid Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #4 Hiç sanmam.
Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #5 INeedANewPC dedi: Peki yeniden desteklerler mi? Genişletmek için tıkla... Çok istiyorsan bir şekilde bulabilirsin. Hesap satın alarak vs.
INeedANewPC dedi: Peki yeniden desteklerler mi? Genişletmek için tıkla... Çok istiyorsan bir şekilde bulabilirsin. Hesap satın alarak vs.