Oyun Steam'de NBA 2K23 245 TL

Epic 2021'i ücretsiz vermişti. Basketbol tutkunu değilseniz ve bedava almışsanız gerek yok bence.

Evet bu yıl çıkan oyun çok iyi değil maalesef ama almak isteyen varsa indirim oranı güzel bence.

Kendinle çeliyorsun. Bu sene güzel değil ama indirim değer ne demek? Keza 2K15'ten beri aynı oyunu çıkartan bir seri bu en azından PC platformu için öyle. Öneri yapmadan önce oyun hakkında daha çok bilgi sahibi ol bir daha.

Kendinle çeliyorsun. Bu sene güzel değil ama indirim değer ne demek? Keza 2K15'ten beri aynı oyunu çıkartan bir seri bu en azından PC platformu için öyle. Öneri yapmadan önce oyun hakkında daha çok bilgi sahibi ol bir daha.

Hocam ben 245TL'ye değer veya değmez demedim bu oyunu her yıl alan kitle var eğer almadılarsa %65 indirim oranı kötü bir indirim değil onu demek istemiştim. PC tarafında her yıl geçen seneki oyunun benzerini çıkartmaları konusunda tamamen haklısınız.

100 liradan fazla para verilmez. Geçen sene çıkan oyunla aynı. Next Gen gelene kadar bu seriden uzak durmanızı öneririm. Resmen PC oyuncularıyla dalga geçen bir firma. Birkaç ay daha bekleyin zaten 50-100 lira arasına düşer.
O fiyata düşmez. FIFA da her yıl aynı. Fiyatı da benzerdi indirimde. Alan alır. Zaten online için alıyorlar alanlar. Dediğiniz gibi 100 lira falan olmaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı