ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Steam kullanıyorum ama bazı oyunlar eski oyunlar genelde Steam'de yok. O oyunu Steam'a ekleyebilir miyim ama kısayolu değil. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar, ben Steam kullanıyorum ama bazı oyunlar eski oyunlar genelde Steam'de yok. O oyunu Steam'a ekleyebilir miyim ama kısayolu değil.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #2 Sanırım hayır.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 28 Ocak 2021 #3 ADANALI011 dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Steam kullanıyorum ama bazı oyunlar eski oyunlar genelde Steam'de yok. O oyunu Steam'a ekleyebilir miyim ama kısayolu değil. Genişletmek için tıkla... Sadece kısayol olarak ekleyebilirsin başka türlü olmaz.
ADANALI011 dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Steam kullanıyorum ama bazı oyunlar eski oyunlar genelde Steam'de yok. O oyunu Steam'a ekleyebilir miyim ama kısayolu değil. Genişletmek için tıkla... Sadece kısayol olarak ekleyebilirsin başka türlü olmaz.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 28 Ocak 2021 #4 Sol at kısımda oyun ekle olacak. Oradan Steam dışı oyun ekle tuşuna basarak oyunun exe dosyasını seçin.
Sol at kısımda oyun ekle olacak. Oradan Steam dışı oyun ekle tuşuna basarak oyunun exe dosyasını seçin.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 28 Ocak 2021 #5 Sadece kısayolu ekleyebilirsin. Oyunda iken Steam dışı oyunda olarak gözükür.
Enes Özdoğru Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 201 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #6 Sheep dedi: Sadece kısayolu ekleyebilirsin. Oyunda iken Steam dışı oyunda olarak gözükür. Genişletmek için tıkla... oyundayken oyunun adı neyse o gözüküyor oyunda diye. Kısayol bir oyun eklense dahi. Son düzenleme: 28 Ocak 2021
Sheep dedi: Sadece kısayolu ekleyebilirsin. Oyunda iken Steam dışı oyunda olarak gözükür. Genişletmek için tıkla... oyundayken oyunun adı neyse o gözüküyor oyunda diye. Kısayol bir oyun eklense dahi.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 28 Ocak 2021 #7 Enes Özdoğru dedi: Yanlış bilgi oyundayken oyunun adı neyse o gözüküyor oyunda diye. Kısayol bir oyun eklense dahi. Genişletmek için tıkla... Hangi kısayolu eklediysem Steam dışı oyun olarak gözüktü.
Enes Özdoğru dedi: Yanlış bilgi oyundayken oyunun adı neyse o gözüküyor oyunda diye. Kısayol bir oyun eklense dahi. Genişletmek için tıkla... Hangi kısayolu eklediysem Steam dışı oyun olarak gözüktü.
Enes Özdoğru Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 201 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #8 Sheep dedi: Hangi kısayolu eklediysem Steam dışı oyun olarak gözüktü. Genişletmek için tıkla... Anladım biraz bakındım galiba korsan crackli oyunu eklediğinde gözüküyor ama Steam'de hiç olmayan satışı dahi olmayan oyunlar gözükmüyor olabilir yanlış anladım.
Sheep dedi: Hangi kısayolu eklediysem Steam dışı oyun olarak gözüktü. Genişletmek için tıkla... Anladım biraz bakındım galiba korsan crackli oyunu eklediğinde gözüküyor ama Steam'de hiç olmayan satışı dahi olmayan oyunlar gözükmüyor olabilir yanlış anladım.