L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 10 Ocak 2024 #1 Steam'de rastgele bir oyuna girince ınitializeenginegraphics failed hatasını alıyorum.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 10 Ocak 2024 #2 Lordxe dedi: Steam'de rastgele bir oyuna girince ınitializeenginegraphics failed hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücü güncellemelerini denetleyin ve dosyaları doğrulayın. Artı 0 Eksi
Lordxe dedi: Steam'de rastgele bir oyuna girince ınitializeenginegraphics failed hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücü güncellemelerini denetleyin ve dosyaları doğrulayın.
bxtuhqn Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 Lordxe dedi: Steam'de rastgele bir oyuna girince ınitializeenginegraphics failed hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverlerınızı güncelleyin. Artı 0 Eksi
Lordxe dedi: Steam'de rastgele bir oyuna girince ınitializeenginegraphics failed hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverlerınızı güncelleyin.
KS KS L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 10 Ocak 2024 #4 bxtuhqn dedi: Ekran kartı driverlerınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Güncel gözüküyor. Artı 0 Eksi