anadolugenci Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 43 12 Nisan 2021 #1 "Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz." Böyle bir hata çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
"Alışveriş sepetinizdeki bir ya da birden fazla ürünün ödeme işlemi gerçekleştirildiğinden bu işlem şu anda tamamlanamaz." Böyle bir hata çıkıyor.
Çözüm 3 3 317535 12 Nisan 2021 Bu olay benim de başıma gelmişti alışveriş sepetinde bir şeyler olunca yapıyor önce onları kaldır sonra satın almayı dene.
Bu olay benim de başıma gelmişti alışveriş sepetinde bir şeyler olunca yapıyor önce onları kaldır sonra satın almayı dene.
3 317535 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 48 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #2 Bu olay benim de başıma gelmişti alışveriş sepetinde bir şeyler olunca yapıyor önce onları kaldır sonra satın almayı dene. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu olay benim de başıma gelmişti alışveriş sepetinde bir şeyler olunca yapıyor önce onları kaldır sonra satın almayı dene.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 12 Nisan 2021 #3 Hesap Detayları > Satın alma geçmişini görüntüle'ye gidin ve alışveriş sepetinizdeki oyun orada var ise onu iptal edip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Hesap Detayları > Satın alma geçmişini görüntüle'ye gidin ve alışveriş sepetinizdeki oyun orada var ise onu iptal edip tekrar deneyin.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #4 Önceki satın alımınızı iptal edin. [ÇÖZÜLDÜ] Steam'den Oyun Alamıyorum :: Turkey Discord (test): https://discord.gg/9Few9bTsFW steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Önceki satın alımınızı iptal edin. [ÇÖZÜLDÜ] Steam'den Oyun Alamıyorum :: Turkey Discord (test): https://discord.gg/9Few9bTsFW steamcommunity.com
KS KS anadolugenci Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 43 12 Nisan 2021 #5 Fischerk dedi: Hesap Detayları > Satın alma geçmişini görüntüle'ye gidin ve alışveriş sepetinizdeki oyun orada var ise onu iptal edip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hesap detayları bölümüne tam olarak nasıl giriliyor? Artı 0 Eksi
Fischerk dedi: Hesap Detayları > Satın alma geçmişini görüntüle'ye gidin ve alışveriş sepetinizdeki oyun orada var ise onu iptal edip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hesap detayları bölümüne tam olarak nasıl giriliyor?
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 12 Nisan 2021 #6 anadolugenci dedi: Hesap detayları bölümüne tam olarak nasıl giriliyor? Genişletmek için tıkla... Sağ üstteki profilinize basın hocam. Artı 0 Eksi
anadolugenci dedi: Hesap detayları bölümüne tam olarak nasıl giriliyor? Genişletmek için tıkla... Sağ üstteki profilinize basın hocam.
KS KS anadolugenci Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 43 12 Nisan 2021 #7 Fischerk dedi: Sağ üstteki profilinize basın hocam. Eki Görüntüle 971175 Genişletmek için tıkla... Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin. Bu sefer de bunu diyor. Artı 0 Eksi
Fischerk dedi: Sağ üstteki profilinize basın hocam. Eki Görüntüle 971175 Genişletmek için tıkla... Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin. Bu sefer de bunu diyor.
3 317535 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 48 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #8 Kredi kartınız internet ödemelerine açık mı ? Artı 0 Eksi
KS KS anadolugenci Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 43 12 Nisan 2021 #9 317535 dedi: Kredi kartınız internet ödemelerine açık 317535 dedi: Kredi kartınız internet ödemelerine açık mı? Genişletmek için tıkla... Banka kartından aldım ve ödemeler tamamlandı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oyunu indiriyorum 317535 dedi: Kredi kartınız internet ödemelerine açık mı? Genişletmek için tıkla... Konu çözüldü başlığını nasıl ayarlıyoruz? Artı 0 Eksi
317535 dedi: Kredi kartınız internet ödemelerine açık 317535 dedi: Kredi kartınız internet ödemelerine açık mı? Genişletmek için tıkla... Banka kartından aldım ve ödemeler tamamlandı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oyunu indiriyorum 317535 dedi: Kredi kartınız internet ödemelerine açık mı? Genişletmek için tıkla... Konu çözüldü başlığını nasıl ayarlıyoruz?
3 317535 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 48 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #10 anadolugenci dedi: Oyunu indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Keyifli forumlar Artı 0 Eksi