ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Steam üzerinden masaüstü kayıt almak istiyorum ya da Valorant için Steam kaydını kullanmak istiyorum bu mümkün mü?
Arkadaşlar Steam üzerinden masaüstü kayıt almak istiyorum ya da Valorant için Steam kaydını kullanmak istiyorum bu mümkün mü?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Kasım 2024 #2 ckctv dedi: Arkadaşlar Steam üzerinden masaüstü kayıt almak istiyorum ya da Valorant için Steam kaydını kullanmak istiyorum bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün; Steam Destek :: Steam Oyun Kaydı help.steampowered.com
ckctv dedi: Arkadaşlar Steam üzerinden masaüstü kayıt almak istiyorum ya da Valorant için Steam kaydını kullanmak istiyorum bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün; Steam Destek :: Steam Oyun Kaydı help.steampowered.com
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 S.Ganacci dedi: Evet mümkün; Steam Destek :: Steam Oyun Kaydı help.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Orada sadece Steam oyunları kayıt alınıyor diyor masaüstüde kayıt alınıyor mu emin misiniz?
S.Ganacci dedi: Evet mümkün; Steam Destek :: Steam Oyun Kaydı help.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Orada sadece Steam oyunları kayıt alınıyor diyor masaüstüde kayıt alınıyor mu emin misiniz?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Kasım 2024 #4 Şimdi anladım özür dilerim Steam üzerinden kayıt olmuyor maalesef. Video kayıt programlarından yararlanabilirsin.
Şimdi anladım özür dilerim Steam üzerinden kayıt olmuyor maalesef. Video kayıt programlarından yararlanabilirsin.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #5 S.Ganacci dedi: Şimdi anladım özür dilerim. Steam üzerinden kayıt olmuyor maalesef. Video kayıt programlarından yararlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam oyunlarını mı kayıt ediyor ve masaüstü kaydı alınıyor mu bilginiz var mı?
S.Ganacci dedi: Şimdi anladım özür dilerim. Steam üzerinden kayıt olmuyor maalesef. Video kayıt programlarından yararlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam oyunlarını mı kayıt ediyor ve masaüstü kaydı alınıyor mu bilginiz var mı?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Kasım 2024 #6 ckctv dedi: Sadece Steam oyunlarını mı kayıt ediyor ve masaüstü kaydı alınıyor mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece steam oyunları.
ckctv dedi: Sadece Steam oyunlarını mı kayıt ediyor ve masaüstü kaydı alınıyor mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece steam oyunları.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #7 S.Ganacci dedi: Sadece Steam oyunları. Genişletmek için tıkla... Keske her oyunda kullanabilsek.