Emirali Özen Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #1 Bilgisayara format attım Steam'deki oyunu doğrulayacaktım ki yerel dosyaları bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayara format attım Steam'deki oyunu doğrulayacaktım ki yerel dosyaları bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Coplukcu Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #2 Emirali Özen dedi: Bilgisayara format attım Steam'deki oyunu doğrulayacaktım ki yerel dosyaları bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'in kurulu olduğu yerdedir yerel dosyalar. Örnek: " C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common " Artı 0 Eksi
Emirali Özen dedi: Bilgisayara format attım Steam'deki oyunu doğrulayacaktım ki yerel dosyaları bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'in kurulu olduğu yerdedir yerel dosyalar. Örnek: " C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common "
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 12 Mayıs 2022 #3 Emirali Özen dedi: Bilgisayara format attım Steam'deki oyunu doğrulayacaktım ki yerel dosyaları bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu disk/Steam/steamapps/common/oyunun adı/ Bu adımları izleyerek oyununu yüklü olduğu dizine ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emirali Özen dedi: Bilgisayara format attım Steam'deki oyunu doğrulayacaktım ki yerel dosyaları bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu disk/Steam/steamapps/common/oyunun adı/ Bu adımları izleyerek oyununu yüklü olduğu dizine ulaşabilirsiniz.
KS KS Emirali Özen Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #4 Bundan bahsetmişdim Artı 0 Eksi